2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خودمم

خوش اومدی سیسی 😃❤

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

خوش اومدی سیسی 😃❤

فدات

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

خداروشکر خوب شدین الان ؟ منم نوع ۱۶, رو دارم

اره عزیزم خوبم...کولکسکپی اگه درست نوشته باشم سه بار رفتم اثری از زگیلا نموند درحالی که بار اول تشخیص دکتر حیرت کرد از حجم زگیلا دور دهانه رحمم .. اصلا یدونه هم بیرون نزده بود من از همسرم فهمیدم ک آلوده شده .. ازمایش خونو پاپ اسمیرم منفی شد کلا ...ولی خب میگن سالی یبار باز پاپ اسمیر بده چک کن خودتو ...

من پارسال پاپ اسمیر دادم گفت التهاب داری اچ پی وی هم بده ترسیدم😬چند روز قبل پریود خارش میگیرم ینی م ...

نه فکر نکنم

من دو هفته ست خارش دارم ، تا مردمک چشمم میخاره

جاهایی میخاره که فکرشم نمیکردم

اره عزیزم خوبم...کولکسکپی اگه درست نوشته باشم سه بار رفتم اثری از زگیلا نموند درحالی که بار اول تشخی ...

درد داشتی منم درد دارم خیلی زیاد

از شوهرم مطمئن نیستم ان شاءالله اگر رابطه ج بادکسی داره بمیره بره به درک

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
دقیقا درسته پاپ اسمیر نتونستم بدمتست DNA HPV دادم

غصه نخوریا راه نرفته ی تورو دوسال رفتم پیر شدم از ناراحتی و ترس جواب ازمایشمو دیدم باورم نشد ازون وضعیت درومدم زندگیه عادیتو کن فقط اگه دستت خورد ب ترشحاتت سریع صدعفونی کن خدایی نکرده بدن کسی نخوره بخصوص بچه ها تا ان شالله خاموش شه ویروسه

غصه نخوریا راه نرفته ی تورو دوسال رفتم پیر شدم از ناراحتی و ترس جواب ازمایشمو دیدم باورم نشد ازون وض ...

🥺از طول درمان میترسم ، دکتر گفت حداقل یکسال زمان میبره از بدنت رفع شده خوشبینانه ترین حالتش

نه فکر نکنم من دو هفته ست خارش دارم ، تا مردمک چشمم میخاره جاهایی میخاره که فکرشم نمیکردم

رفع میشه خونه دامن بپوش با سشوار سرد خنک و خشک کن بیرونشو پماد ان ان بزن داروهای دکترو بخور من دیگه اصلا خارش ندارم منم گریه میکردم از خارش نمیدونستم علتش چیه

🥺از طول درمان میترسم ، دکتر گفت حداقل یکسال زمان میبره از بدنت رفع شده خوشبینانه ترین حالتش

کاری نداره طول درمانش همین قرصه دیگه میگم که من سه نوعشو داشتم پرخطر بی خطر متوسط من خوب شدم پس توام میشی ..یه ازمایشه که میری چک میکنن درمانش همون پاور فیته