2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک سیاسی زدم تعلیق شدم خداحافظی کردیم همونم 😂

امیر رضی یک چنین چیزی بود اسم کاربریتت؟

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

سوزشخارشترشح شفاف رقیق مثل ابدهانه ورودی واژن هم خیلی درد میکرد با اینکه باکره امو خارش ناحیه خصوصی ...

زگیل تناسلی فقط با نمونه پاپ اسمیر ویا نمونه زگیل روی ناحیه تناسلی تایید میشه شما باکره ای نمونه پاپ اسمیر نمیدونم میشه بدی یا امکانش نباشه ترشحات دهانه ی رحم لازمه

امکان نداره عزیزم فقط تماس پوست با پوست منطقه الوده در شخص بیمار یا ناقل یا مایعات تناسلی بدن، مگر ...

نه عزیزم

من اولش شک داشتم ، با چندتا دکتر صحبت کردم که چه وضعیتی بوده

گفتن 80 درصد احتمال هست

که آزمایش دادم و مثبت شد

سوزشخارشترشح شفاف رقیق مثل ابدهانه ورودی واژن هم خیلی درد میکرد با اینکه باکره امو خارش ناحیه خصوصی ...

من پارسال پاپ اسمیر دادم گفت التهاب داری اچ پی وی هم بده ترسیدم😬چند روز قبل پریود خارش میگیرم ینی ممکنه؟؟😰😰

تو چه قشنگی😍...

دکتر چی گفت

آزمایش مثبت بود

از نوع پر خطر 16

تغذیه مناسب ، فست فودنخورم ، شیرینی جات کم کنم

سیگار الکل و .. نکشم

و مکمل مثل پاورفیت

در صورت امکان هزینه ، گارداسیل 9 ظرفیتی بزنم

امیر رضی یک چنین چیزی بود اسم کاربریتت؟

اره خودمم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....