2777
2789
عنوان

رفیقققققق

91 بازدید | 13 پست

بچه ها یعتی چی پسری که تو رو به خانوادش معرفی کرده از بین این همه دختر که دورشن ولی نمیخوادشون برای تولدت هدیه میخره ولنتاین بهت تبریک میگه همش به صورت غیر مستقیم ازم به خانوادش میگه عکسم تو گوشیش بعد اگر حتی ببینه یه پسر فالوم کرده غیرتی میشه بعد ای فاز رفیق یعنی چی که میگه؟ البته اینم بگم قبل از من خیلی خیانت بدی دیده و شکست بدی خورده تا اینکه با من حالا بعد چندین سال آشنا شده ۱ سالی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی میخاد ببینه توهم مثله اون نیستی بعد بهت بگه عشق

چطور میشه اعتماد یه پسر جلب کرد هر چی هم بهش میگم اولین پسری که باهاشم باور نمیکنه واقعا هم اولین پسری که باهاشم

چطور میشه اعتماد یه پسر جلب کرد هر چی هم بهش میگم اولین پسری که باهاشم باور نمیکنه واقعا هم اولین پ ...

نمیدونم ولی بنظرم این آدم وقت میخاد برا شناختنت برا مطمئن شدن از تو هیچی خودت باش ولی یادت باشه چونکه فعلا برنامه ای باهات نداره توهم دل نبند بهش و وابسته نشو تنها کاری که میکنی اینه که خودتو کاملا دراختیارش نزار و خودت باش بی شیله پیله

بد نیست دختر اول به پسر بگه؟

تو بگو دوست دارم ببینم این رابطه ای که باهم داریم هدفش چیه صرفا رفاقته عشق ازدواجه چیه نگاهت چیه آشنایی برای ازدواجه یا ن فقط سرگرمیه بنظرم حقته بدونی

تو بگو دوست دارم ببینم این رابطه ای که باهم داریم هدفش چیه صرفا رفاقته عشق ازدواجه چیه نگاهت چیه آشن ...

مبترسم پرو شه چون این پسره یکم پولدار و قیافه هم داره دختر دورش خیلی ولی خب با کسی نیست اون حتی همین رفاقتم من انتخاب کرده اخلاق مغرور لجبازی هم دارع

مبترسم پرو شه چون این پسره یکم پولدار و قیافه هم داره دختر دورش خیلی ولی خب با کسی نیست اون حتی همین ...

هدف خودت رو مشخص کن ، اگه هدفت ازدواج هست و این آدمه به ظاهر خوب میاد بگو نمیتونم باکسی صمیمی بشم و اگه هدفت جدی هست باید رسمی اقدام کنی البته اگه شرایطش رو داره

اگه هم نداره که دیگه خودت بهتر میدونی چیکار کنی

درضمن مهم ترین و با ارزش ترین چیز یه دختر غرور به اندازه و حیا اش هست👌

مبترسم پرو شه چون این پسره یکم پولدار و قیافه هم داره دختر دورش خیلی ولی خب با کسی نیست اون حتی همین ...

پول دار باشه مغرور باشه توهم دارای ارزش و شخصیت. هستی فارق از هر جایگاه و پولی ولی خوب اینجوری هم اگه اذیت نمیشی و برات مهم نیست صرفا قصد رابطه میتونی ادامه بدی ولی منتهی آخر رابطه رو اگر نتونی تعیین کنی در نظر بگیر که ممکنه خوشایند ات نباشه و ناراحتت کنه پس حداقل سعی کن توهم به چشم رفیق نگاه کنی تا بعدا اگه خواست رفاقتی جدا بشه وابستگی نداشته باشی بهش یادت باشه چون اولیت بارته و خوب طرفتو خیلی بالا میبینی ارزش هاتو نزاری به خیال آینده نامعلوم براخودت ارزش قائل باش

هدف خودت رو مشخص کن ، اگه هدفت ازدواج هست و این آدمه به ظاهر خوب میاد بگو نمیتونم باکسی صمیمی بشم و ...

درسته اره من کلا هدفم وقتی با یه پسر میرم تو رایطه ازدواج از رفاقت سرگرمی خوشم نمیاد برای همینم پرسیدم مرسی که به عنوان یه پسر راهنماییم کردید