2789
عنوان

عین خرس شدم

217 بازدید | 17 پست

من کلا آدمه شام خور نیستم شام نمیخورم اما عادت دارم آخر شبا که موقع خواب میخواییم فیلم اینا ببینیم باید پیشم مثلا تخمه.بستنی .چای بیسکوییت شیرینی یا چیپس و پفک و....چند بارم ترک کردم ولی نشد تهش یه ماه دووم آوردم نرم بقالی الان که یه لباس مجلسی امتحان میکردم اصلا از بازومم پایین تر نرفت خاک برسرم روز به روز دارم خرس تر میشم بیایید الکی هم که شده بگید شما هم اینطورید 😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباهت اینه که وعده غذایی اصلیتو حذف کردی ولی به جاش تنقلات بی فایده میخوری

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

برای تنقلات میوه سیب هویج گردوبخور

اتفاقا کلی میوه هم خرد کردم بغلش ولی فایده ندارد از بچگی تا الان همیشه من تو بقالی بودم خوراکی نمیتونم هیچ جوره ترک کنم نمیدونم پیر شدن با چه خجالتی برم سوپری خوراکی بخرم

اشتباهت اینه که وعده غذایی اصلیتو حذف کردی ولی به جاش تنقلات بی فایده میخوری

اتفاقا کلی میوه هم خرد کردم بغلش ولی فایده ندارد از بچگی تا الان همیشه من تو بقالی بودم خوراکی نمیتونم هیچ جوره ترک کنم نمیدونم پیر شدم با چه خجالتی برم سوپری خوراکی بخرم

اتفاقا کلی میوه هم خرد کردم بغلش ولی فایده ندارد از بچگی تا الان همیشه من تو بقالی بودم خوراکی نمیتو ...

نمیتونی یهو قطع کنی که

باید کم کم قطع کنی

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤