2777
2789
عنوان

اینجا مقصر کیه

188 بازدید | 29 پست

ی پدر و دوتا مادر سر سه تا بچشون ک تو مدرسه همو زدن باهم بحثشون میشه جلو مدرسه

خانوما ک دوستن بچه هاشونم دوستن شروع میکنن باهم فحش داده به اقاهه

اونقد فحش میدن و به اقاهه حمله میکنن جلوی بچش و جیغ میزنن ک اخرین بار یکیش ب بچه میگه حرومزاده اقاهه دست میکشه صاف میزنه تو صورت یکی از خانوما

مقصر دعوای بچه هاهم بچه های خانوماست فقط بچه اقاهه درشت تر بوده جفت اونارو بیشتر کتک زده

بعد پرسنل مدرسه اینارو میبرن داخل و افاهم عذر خواهی میکنه

میخوام بدونم اینجا مقصر اقاهه ست؟

اگه خانوما از شما به عنوان شاهد بخواد شهادت بدین و بخواد شکایت کنه شما به عنوان ی فمنیست چیکار میکنید؟

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

به عنوان شاهد اگر تمایلی به دخالت توی ماجرا دارین باید هرچیزی که دیدین و شنیدین و فقط بگین و قضیه رو فمنیستی و اینا نکنین فقط حقیقت نه یک کلمه بیشتر نه کمتر

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

دلم برای آقاهه سوخت

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا فمنیست بودن بی معنا میشه دیگه.

تایید نمیکنم رفتار زشت طرفین رو.

باید غیر مستقیم از طریق مدیر و مشاور مدرسه حل میشد.

اگر شاهد کل ماجرا بوده باشم جوری که ب حق باشه نظر میدم.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

هیچ کاری نمیکنم اونا بچن فردا دوباره با هم بازی میکنن

در شأن و شخصیت یه خانم نیست جلو در مدرسه فحش بده زشته زن یکم متین باشه خوبه

((فقط بانوان)) مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد

اولا که فمنیست نه و فمنیسم

عزیزم فمنیست ینی اینکه حقوق زن پایمال نشه

نه اینکه اشتباهاتش ماستمالی شه

شما اول طرف حق باش بعد فمنیسم باش

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بنظرم آقا از اول نباید خودشو تو این موضوع دخالت میداد کاش مادر اون بچه اونجا بود

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

زنا ک کارشون زشت بوده

اصلا دعوای بچه ها ب پدرومادر چه ک بدتر میکنن

اقاهه باید عصبانیتشو کنترل کنه میزد خانمه میمرد چی

ب هیچ کدوم حق نمیدم

همشون مقصرن چه خانما چه اقاهه

فقط بیچاره بچه ها با این والدین بی مسیولیت

هنوز که نمیدونیم اصل داستان از چه قراره و اون لحظه هم اونجا نبودیم ولی طبق توضیحاتت شبیه کفتار و گله ای یه نفرو احاطه کرده بودن و بعد زدن همچین حرفی من حق و به اقا میدم که چنین واکنشی نشون داده باشه

باز میگم فقط باتوجه به تعریفات میگم

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

به عنوان شاهد اگر تمایلی به دخالت توی ماجرا دارین باید هرچیزی که دیدین و شنیدین و فقط بگین و قضیه رو ...

کتک زدن درهرصورت جرمه

من رو کتک زدن خانوما حساسم

از طرفی حس میکنم نباید اون اقا متهم بشه

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

بعضی از زنا خیلی بی ادبن واقعادیگه یه دعوا بچگانه بوده جریانو بزرگمیکننببین چقدر به مرده فشار امده ک ...

خب بیجا کرده

اگ همون چک باعث میشد اتفاق بدی بیوفته چی

زنام کارشون بشددت بد بود من طرفداری نمیکنم

اما هیشکی حق نداره دست روی کسی بلند کنه بخصوص روی خانم