2821
2789
عنوان

حذف تاپیک

88 بازدید | 8 پست

جدیدا چطور تاپیکی رو حذف میکنن ؟ نی نی سایت کلا انگار تو این زمینه بی مسئولیت کامل شده درسته ?

یه تاپیک دارم حتما باید پاک شه باید چیکار کنم کسی میدونه بچه ها ؟

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

ساعت حذف تاپیک10:30 الی 1214 الی 15شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکن ...

این و نی نی یار نوشته تو امضاش

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان امتحان کردم همون ارسال پیام و بزنی فک کنم میره بدون نیاز به درخواست دوستی

ممنونم عزیزم

هر نی نی یاری باشه مهن نیس ؟

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

ممنونم عزیزم هر نی نی یاری باشه مهن نیس ؟

مطمئن نیستم عزیزم من تا الان درخواست حذف تاپیک نکردم ولی همون نی نی یاری که این و نوشته تو امضاش و پیام بدین

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

چطوری بهشون خصوصی پیام بدم

سلام

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

روزهای زوج غیرتعطیل

ساعت ها:

⬅️ ۱۰:۳۰ تا ۱۲

⬅️ ۱۴ تا ۱۵

@منگلو

@ازسارابپرس 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنونم عزیزم هر نی نی یاری باشه مهن نیس ؟

ایشون:

niniyar

🕊

https://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2824
2823
2791
2779
2792