2777
2789
عنوان

شوهرم منو زد

431 بازدید | 59 پست

شوهرم مست بود سر اینکه شماره جاریم رو تو گوشیش گذاشته بودم لیست سیاه اونم گفت داداش شماره منو گذاشتی اشغال ب من گفت زنا زاده و با پاش زد ب کمرم منم باردارم خیلی دلم شکستع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر لیست سیاه

غلط کرده زده مردک دیوانه

انکه می رود فقط می رود ولی انکه می ماند درد می کشد ، غصه میخورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام اینها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام . ، خاکستر میشود ،،،،،

میدونی چیه منم خیلی دعواها کردم هی بخشیدم تا این بار اخری ک ب نا حق زد مظلومیت خودمو دیدم,دلم واس خودم سوخت دیدم چید بی کسم چقد تنهام.جلوی مادرش با مشت زد دهنم قد بادمجون سیاه شد.هیچی نگفتم خوب رفتار کردم ساکمو بستم یکی دو روز بعد ول کردمو رفتم... این همه جنگو دعوا یه طرف اون مشتی ک ب ناحق زد یه طرف جوری،شکستم ک از پا درومدم

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

میدونی چیه منم خیلی دعواها کردم هی بخشیدم تا این بار اخری ک ب نا حق زد مظلومیت خودمو دیدم,دلم واس خو ...

وقتی سکوت میکنی همین میشه اگه یکی دوبار بزنی لاپاش حساب کار میاد دستش

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

چرا لیست سیاه کردیش اخه؟

چون هی زنگ میزد پیام میداد همش اختلاف با شوهرشو ب شوهر من میگفت یا میگفت پول نمیده لباس بگیرم برا بچه ام فلان اواخر هم ی روز پیام میداد اختلافشو میگفت فرداش تولد شوهرمو تبریک میگفت پسفرداش میگفت رفتین سر خاک منم ببرین منم باهاش دعوا کردم گفت یعنی چی اخی هر هر روز خودم گذاشتمش لیست سیاه

انقد زدمش،انقد لباس تو تنش جر دادم،انقد مث خودش بی حیایی کردم،گاهی سکوت کردم هر راهی بگی رفتم نشد ک نشد.الانم کلی تهدید میکنه منم خطمو خاموش کردم حالا ک طلاق نمیده منم برنمیگردم دوریو دوستی

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

بعضیا واقعا از خر هم کمترن بزنی بدتر میزنه جوابشو بدی بدتر جوابتو میده اصلا فایدع نداره