2777
2789
عنوان

کنکور

67 بازدید | 20 پست

بچه ها الان دو ماه نیم مونده تا کنکور من تا اینجا خوندم تقریبا همه کتابامو تومان ولی همشون مرور میخواد نمیدونم چرا صبح بیدار میشم نمیتونم تمرکز کنم برم تنهایی درس بخونم چون دیگه اخراشع نباید خراب کنم چیکار کنم متمرکز شم درس بخونم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا مشکل داری بگو کمکت کنم

میخوام فرهنگیان قبول شم باید ترازمبالا ۹۰۰۰باشه چون تو منطقمون برنمیدارن چون از سر کیفم هم پشت کنکور موندن یجوری نیاز دارم هم به پولش هم دور شدن از محیط خونه

ولی الان نمیتونم تمرکز کنم مشکلم اینه نمیتونم تو تنهایی بشینم بخونم درسته تا اینجا خوندم ولی الان بریدم

میخوام فرهنگیان قبول شم باید ترازمبالا ۹۰۰۰باشه چون تو منطقمون برنمیدارن چون از سر کیفم هم پشت کنکور ...

عزیزم کاملا طبیعیه ولی باور کن انقدر که این دو ماه و مخصوصا ماه اخر تاثیر داره کل ۳ سال دبیرستان تاثیر نداره کلا تا میتونی اسفند رو بخون و فروردین فقط رو نقاط قوتت کار کن برای درسایی مثل تاریخ هفته اخر چشم خوانی سریع به کل کتاب داشته باش حتما خیلی سخته میدونم انگار به مرحله ای رسیدی که برات هیچی مهم نیست ولی ته دلت عذاب و وجدان داری پس لطفا جای پشیمونی برا خودت نزار باور کن بعد کنکور حتی یادت نمیاد این روزا چطور گذشته

عزیزم کاملا طبیعیه ولی باور کن انقدر که این دو ماه و مخصوصا ماه اخر تاثیر داره کل ۳ سال دبیرستان تاث ...

خیلی خوبی مرسی دلم قوت پیدا کرد

تو چی میخونی باید تلاشمو زیاد کنم آره