2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یجارو میشناسم ولی شاید یکم طول بکشه زنگ بزنن

بعد لپ تاپ میخواد

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.

چی بگم اونجا ؟ بچهای دانشگاهمون انقدر پولدارن ک بگم فقط مسخرم میکنن همه از مناطق بالای تهران و .. می ...

همونقدر ک پولدارن تنبل هم هستن

بعدم خجالت نداره ک کار عار نیست

اتفاقا پولدار بهترین فرصته

همونقدر ک پولدارن تنبل هم هستنبعدم خجالت نداره ک کار عار نیستاتفاقا پولدار بهترین فرصته

من دانشجوی دندون دانشگاه ازادم

همه ی نگاه از بالا ب پایین دارن

تقریبا ۹۰ درصدشون هم حتی اونایی ک ۲۴-۲۵ سالشونه از جیب پدر و مادر پزشک و دندون پزشکشون هزینه میکنن

واقعا نمیتونم بحث غرورمه ک ب فنا میره

دارم لپتاپ میشه بگی از چ لحاظ طول بکشع ؟

وایسا از دوستم میپرسم اونم تازه رفته بمنم گفت در کنار کارم کار کنم ولی من حوصلهشو ندارم

معمولا اونایی که مخالفن و ریپلی میکن جواب میدمو دیگه زجه بزنن نمیخونم😌🙌🏻 خدا زده های خود تحقیر وطن فروش ریپلی نزنن 🥰حاجی غصه چیو میخوری؟! اینجا مملکت امام زمانه و به دست صاحب اصلیش میرسه😍🌱 تو کی دیدی زنبور بشینه پشه رو متقاعد کنه عسل بهتر از کثافته پس رها کن و مخور جهان گذراان😍 من اگر صفت بودم *امید* میشدم.

بهم درخواست دوستی بده گمت نکنم