بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا هرکی آخرین تاپیکمو گزارش بزنه، عاقبت بخیر و خوشبخت شه 🤲🏻🥺❤️
زدم
یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁
یه عدد نومزد دارم که تمام منه🤍جان من است او🌱درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تشکر 🎀وقتی فهمیدی خیلی چیزا به اظهار نظر تونیاز ندارند یعنی بالغ شدی....♡کاربرjnjnjnهستم😁
خاهش میکنم گلم باز اگه دوست داشتی و مایل بودی گاهی تادیکامو گزارش بزن❤️💋کاش سایت این قابلیتو داشت خ ...
عزمزمه اون روزمنم با کاربری اصلیم گفتم تاپیکامو گزارش بزنید
منو ۱۴ روز تعلیق کردن
گزارش بی دلیل و تعلیق میکنن
باز خدا روشکر ۱۴روزه تعلیق بودی و برگشتیچکار کنی تعلیق دائم میشی؟
نه هنوز تعلیقه
۱۰ روز بعد آزاد میشه
تعلیق هم بشی تاپیکات میمونه فایده ای نداره .من میخوام کاربری اصلیم تاپیکاشو یکی یکی به نی نی یار بدم پاک کنه