behestbehnam مدیر استارتر عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 166 عنوان معدل نهایی 123 بازدید | 15 پست چرا یه سری میگن نهایی سخته ؟کجاش سخته آخه این همه دارن خودشونو میکشن نهایی رو بردارن آخه برادر من تو که نهایی به این آب خوردن رو ۱۵ ام نمیشی چطوری میخوای کنکور رو بالا بزنی حالا دلیل نمیشه چون شب امتحان درس میخونن بچه ها سخت باشه امروز | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 2242 نهایی شاید سوالاش سخت نباشه ولی تخمی نمره میدن عشقم با این وضع تصحیح کردنشون چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
سدناmm عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 202 نهایی سخته خیلی ام سخته کسی ام بااین توهم که اره تراز کنکورم ۵۰۰۰نهایی تراز ده هزارم میارم همین الان باخته کسی نهایی ترازش ده هزار کنکورم چهل پنجاه میزنه
zendegeh عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 271 الان که خیلی ها نتونستد امسال درس بخونند بخاطر چیزا ذهنشون درگیر بود
nari_girl عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 101 عزیزم سختی نهایی و کنکور فرق میکننکنکور سختیش ترکیبی دادنهنهایی سختیش تشریحی حل کردنهتو یک کلمه کم بنویسی یا مثل کتاب نباشه ازت نمره کم میشه اگر اینو خوندین برام دعاکنید امسال قبول شم❤️....(ممنون میشم حمد یا قل بخونین)🤍
ثمینآ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2321 چون سخته واقعا و نمره گرفتن ازش راحت نیسقطره چکانیهبرای کسی ک میخواد ۱۲ بشه فرجه کافیهولی کسی ک ۱۹ ۲۰ میخاد ن ...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 318 چکار بقیه داری اول ببین خودت ۲۰میشی همشونو بعد دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
melvine عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 5982 چون پنجاه درصد کنکوره واقعا سختش کردن برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
behestbehnam مدیر استارتر عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 166 چکار بقیه داری اول ببین خودت ۲۰میشی همشونو بعد من تراز آزمونهای قلمچی بالای ۶۵۰۰ به احتمال خیلی بالا ،بالای ۱۹/۵میشم
behestbehnam مدیر استارتر عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 166 چون سخته واقعا و نمره گرفتن ازش راحت نیسقطره چکانیهبرای کسی ک میخواد ۱۲ بشه فرجه کافیهولی کسی ک ۱۹ ۲ ... دیگه خب از اول سال مگه نمیتونسته بخونه؟
behestbehnam مدیر استارتر عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 166 نهایی شاید سوالاش سخت نباشه ولی تخمی نمره میدن عشقم با این وضع تصحیح کردنشون سه نفر تصحیح میکنن درصد خطا میاد پایین
ثمینآ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2321 دیگه خب از اول سال مگه نمیتونسته بخونه؟ خب تو اصلا فک کن طرف دیگر شروع کردهمال کنکور این چندسال نبودهمال قبل بوده برگشته کنکور بدهحتما علتا زیاده ک دنبال تاثیر مثبتشنب ازای nنفری ک تو کنکور هستn تا مسیر ومقصد ومشکل مختلف هست ...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 318 من تراز آزمونهای قلمچی بالای ۶۵۰۰ به احتمال خیلی بالا ،بالای ۱۹/۵میشم تراز۶۵۰۰؟اونجور که شما گفتی فک کردم ۷۵۰۰چیزی میشی😂❤️ دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥
behestbehnam مدیر استارتر عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 166 تراز۶۵۰۰؟اونجور که شما گفتی فک کردم ۷۵۰۰چیزی میشی😂❤️ فقط کسایی که قلمچی میدن میدونن چقدر سخته تراز بالای ۶۵۰۰ و چقدر تراز خفنیه .شما نکنته خودت جز ده تای اول کشوری؟
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 318 فقط کسایی که قلمچی میدن میدونن چقدر سخته تراز بالای ۶۵۰۰ و چقدر تراز خفنیه .شما نکنته خودت جز ده تای ... منم قلمچی بودم عزیزم قبلا تو سال کنکورم یعنیبله ترازم عالی بود🥰خداروشکر البته.چه کنکور چه نهایی.امیدوارم اسم شمارو۱۰تای اول ببینم🥰 دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥