دخترمهربونننن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 36 عنوان ازدواج 31 بازدید | 8 پست خسته شدم از. وضعیت زندگیم و یه مدت طولانیه ک متوجه شددم. باید اقدام به تشکیل خانواده کنم اما خواستگار ندارم میشه کمکم کنید به گناه. کشیده نشم؟ امروز | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8801 به گناه کشیده نشو دیگ کمک خواستن نمیخواد🗿 دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
دخترمهربونننن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 36 به گناه کشیده نشو دیگ کمک خواستن نمیخواد🗿 عسلم تو شرایط من نبودی ک اینجوری میگی یه موقع هایی تو یه شرایطی گیر میکنی ک بین بد و بدتر مجبوری بده رو انتخاب کنی
دخترمهربونننن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 36 چجوری میتونیم بهت کمک کنیم؟ برات خواستگار بیارم🤗 من منظورم این نبود منظورم این بودک اگر ختمی چله ای چیزی میشناسید بگید بخونم ک حداقلش به خدا نزدیک بشم🙃
mtanha20 عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 626 من منظورم این نبود منظورم این بودک اگر ختمی چله ای چیزی میشناسید بگید بخونم ک حداقلش به خدا نزدیک بش ... همین که بفکر که گناه نکنی. یعنی بخدا نزدیکیچند سالته