2777
2789
عنوان

اخه این چه دردیه

126 بازدید | 20 پست

من سال ۹۶عروسی کردم دوتا بچه دارم.اذیتم میکنن خیلی تو دلم حرص میخورم میگم کاش تازه الان عروسی کرده بودم یا یکی را میبینم تازه عروسی کرده حسرت میخورم..چجوری این حس گند را از خودم دور کنم؟؟؟؟

فقط خسته ای همین

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره چیکار کنم.توروخدا اگه بلدی بگو.من مرض داشتم بچه دار شدم

منم دوتا دارم مثه تو خستم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

توروخدا اگه راهی بلدی بگو.فکرش بیشتر ادمو حرص میده

راهی نداره😂

بچه هارو بفرست کلاسای مختلف سرگرم اون نشن

دیگ انقد سخت نگیر برا خودت

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

چند سالشونه؟کی عروسی کردی؟؟من یکیش هفت یکیش یک سال و ده ماه

یکیش هفت یکی ۴

فکر اینو بکن اون موقع نهایت با ۲۰ ت عروسی گرفتی الان باید یه میلیارد خرج عروسیت و طلات میشد!

خودش از سرت میفته!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

فکر اینو بکن اون موقع نهایت با ۲۰ ت عروسی گرفتی الان باید یه میلیارد خرج عروسیت و طلات میشد!خودش از ...

اره اون موقع پنج تومن پول عروسی من شد.خخخخ ده تومنم وام عروسیم بود.

یکون یک سال و ده ماهشه.کلاس چی ببرمش.همش نق میزنه گریه میکنه

یک سال و ده ماه بچه اس مراقبش باش بهش برس فعلا

اگ سختته کمکی بگیر

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

به این فکر کن که دور از جون یکی شونو از دست بدی

میوفتی به چیر خوردنااااا

حالا من برعکس عروس میبینم عشق می کنم.میگم آخیش این تازه اول راهه. هنوز خیلی باید بدبختی بکشه که به من برسه 😁

احساس پیروزی می کنم😅

به این فکر کن که دور از جون یکی شونو از دست بدیمیوفتی به چیر خوردناااااحالا من برعکس عروس میبینم عشق ...

خخخخخ اره واقعا کلی بدبختی و درد زایمان و نق نق بچه و دعوای زن و شوهر