2777
2789
عنوان

نجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصن مذهبی نیستم ولی بنظرت انقد حساسیت لازمه؟

نمیدونم پارسال همه زندگیمو شستم دقیقا دخترمودوسال بود از پوشکگرفته بودم شب ادراری نداشت از شانس من همون شب که من فرش موکت هاروپهن کردم دخترم شب جاشوخیس کرد صب پاشد دیدم شلوارش خیسه ولی اصلا ن فرش ن موکت خیس نبود از اون موقع دیگع بد دل شدم میگم شاید قل خورده افتاد روفرش یا موکت جیش کرده بد اومده روتشک دیگه حس میکنم همه جا نجسه شرایط شستن هم ندارم هز چیم دست کشیدماصلا نتونستم متوجه بشم جایی خیس نبود بونمیداد

غسلام میدم میگم اینجام آب نخورد اونجام آب نخورد یمدت هم هست میگم زیر بغل هام آب نمیره غسلم درست نیس

شما به ترتیب بشور مثلا من خودم سرم رو اول گوشا رومیشورم بعدجلوسر وسط سر پشتسر و تمام گردن. شما حتی یک بار هو کامل سرتو ببری زیر دوش و یک تا نهایت دو دقیقه آب کامل سر رو بگیره و یه تکونی بدی آب به همه حاش میرسه و نیاز به این مرحله سازی هم نیس

برای آدم وسواس باید به آدمهای مذهبی معمولی که وسواس نیستن نگاه کنی یک آدم که وسواس نیس میشه عرف که مراجع میگن مثلا آدمهای وسواس ببینن عرف مردم چجوری دلشون پاک میشه از اون الگو بگیرن

نمیدونم پارسال همه زندگیمو شستم دقیقا دخترمودوسال بود از پوشکگرفته بودم شب ادراری نداشت از شانس من ...

انقد حساس نباش

اینجوری بخای باشی که دیگه اصن نمیتونی زندگی کنی

صب تا شب باید بشوری😄

شما خانما چرا انقد وسواسین

بخدا عادت شده برام کلا بلانسبت بعد توالت روانی میشم اگه پاهام خشک باشه چون حس میکنم نجس شده

بآید مقاومت کنی هر بار کمتر بشوری و سعی کنی برخلاف حست هربار کمتر بشوری. هر یک بار که بر حس وسواس غلبه میکنی انگیزه و ارادت برای کمتر شستن بیشتر میشه چون میبینی میتونی ذهنتون رها کنی

این حست باید دلیل منطقی داشته باشه اگر با چشمت دیدی که ادرار ترشح کرده که نجسه بشور وگرنه کاملا پاکه و به هیییچ وجه نشور چون آب اسراف میشه و اینجوری خیلییی زود وسواس خوب میشه

تمرین گلم تمرین

منم

بآید مقاومت کنی هر بار کمتر بشوری و سعی کنی برخلاف حست هربار کمتر بشوری. هر یک بار که بر حس وسواس غلبه میکنی انگیزه و ارادت برای کمتر شستن بیشتر میشه چون میبینی میتونی ذهنتون رها کنی

این حست باید دلیل منطقی داشته باشه اگر با چشمت دیدی که ادرار ترشح کرده که نجسه بشور وگرنه کاملا پاکه و به هیییچ وجه نشور چون آب اسراف میشه و اینجوری خیلییی زود وسواس خوب میشه

تمرین گلم تمرین

ی سوال دیگه اینکه میگن موقع نماز باید جایی که سجده میکنیم تمیز پاکباشه کافیه راسته و اگ راسته پس من ...

بله

فقط محل سجده گاه پاک باشه

بقیه مکان ها هم خشک باشه

اللهم عجل لولیک الفرج