2777
2789
عنوان

تزریق ژل

97 بازدید | 17 پست

خانوما از چند سالگی تزریق فیلر انجام داد که تو سن بالا بدفرم نشد؟

راسته میگن پوست شل میشه بعد به مدت که تزریق نکنی؟

من صورتم به شدت لاغر و درازه سال پیش بینیمو عمل کردم خوب شد ولی انقد صورتم لاغره کشیده بازم تو ذوق میزنه یه مدت تو فکر عمل کوتاه کردن پیشونی بودم

الان میگم تزریق ولی 22سالمه

از الان تزریق کنم پوستمو خراب نمیکنه؟

پوستم خوبه چشم و ابرومم خوبه دماغمم عمل کردم خیلی طبیعی ولی بازم احساس زیبایی ندارم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا بد چیمن از ۱۸ سالگی تزریق کردم خیلییییم قشنگهمنم مثل تو صورتم لاغر و کشیده بود ولی الان پره ب ...

اسم دکترتو میگی عزیزم؟

بعد حدودی چقده قیمتش؟

من تو فکرمه چونه و گونه رو نیم بزنم هرکدوم اگه بدم اومد سریع جذب بشه

فایده داره؟

اسم دکترتو میگی عزیزم؟بعد حدودی چقده قیمتش؟من تو فکرمه چونه و گونه رو نیم بزنم هرکدوم اگه بدم اومد س ...

من شهر سنندجم پیش ی خانوم تو خونه برام انجام میده از کارش راضی ام و قیمتش مناسب ولی ی دکتر دیگه هست اسمش کوهسار کریمی هستش ولی قیمتش برا من خیلی زیاده نمیتونم برم پیش اون ولی کارش حرف نداره

ن بابا اگه خوشت نیومد برو بگو برات آنزیم بزنن مثل اول میشی

نه لبم خوبه نمیخادهمون گونه و چونه فقط بعد یه مدت ژل تو صورت پخش نمیشه؟

چرا پخش بشه کم کمجذب میشه دیگه

حتما کلینیک برو اصلا جایی نرو که طرف تحصیل کرده یا پزشک نیست حتی اگه قیمتش یک دهمبود

از 97 تا 99 اینجا بودم کاربریمو به خواست خودم ترکوندن ک بتونم ترک کنم ولی چه میشه کرد😁
من شهر سنندجم پیش ی خانوم تو خونه برام انجام میده از کارش راضی ام و قیمتش مناسب ولی ی دکتر دیگه هست ...

من چون بابام اینا مخالفن میترسم😂

میخام یه جور باشه بی پشیمونی

بعد میدونی بینی یه جوریه عمل میکنی و دست که میزنی تا وقتی یکم چونه تزریق نکنی جلوه نداره اونقد

[QUOTE=411846604]من چون بابام اینا مخالفن میترسم😂 میخام یه جور باشه بی پشیمونی بعد میدونی بینی یه جوریه عمل میکنی ...[/QUOTE

چند روز اول یکم تابلوه منم س روز پیش رفتم برای ترمیم برگشتم خونه بابام گفت اسکلللل بازممممم رفتییی انجام دادی😂😂😂

[QUOTE=411846604]من چون بابام اینا مخالفن میترسم😂 میخام یه جور باشه بی پشیمونی بعد میدونی بینی یه ج ...

وای😂😂😂

من همین دماغم ازم امضا گرفت که دیگه حق نداری دست به صورتت بزنی

نمیدونم چرا اینجورین من خودم واقعا طبیعی و نچرال میپسندم در حدی که ایراد صورتم فقط برطرف بشه