2777
2789
عنوان

پسر خوب🥲🥸

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشتری ام🤣

۱۰۰۰ تومن ... اینجور پسرها قیمت قبلشون ۱۰۰۰ تومن بود ،،، چون زیاد بودن الان تولید کم شده تحریم هم هستیم ... همین خودم باید یه زندگی بابتش بدم جایگزینش کنم

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

اگ سایت زنانه چرا گزینه انتخاب جنسیت داره😐بعد اتفاقا پسرای اینجا یا خیلی خوبن و قصدی ندارن یا اسکلن ...

اگه اینجوریه ماهم بریزیم ددی سایت

ما بیشتریامون مشکل داریم چون تا میاییم در مورد پریودی و چیزای دخترونه حرف بزنیم درخواست پشت درخواست

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

دخترا هم هدف دارن تو خونه باباش سوار پراید ۲۰ ساله پیش میشه اون وقت از پسر مردم ماشین باکلاس میخواد ...

چون نمیخواییم مثل اونا زندگی کنیم

پسراهم از ما توقع بدن خوب چهره ی خوب و اخلاق خوب و صبر و اشپزی میخوان

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

اگه اینجوریه ماهم بریزیم ددی سایتما بیشتریامون مشکل داریم چون تا میاییم در مورد پریودی و چیزای دخترو ...

خب اون پسر احمقه به من چ

شماام بریزین ددی سایت کسی چیزی میگه مگ

تازه ددی صفت مردونس ولی نینی جنسیت نداره

تو اگه خوب بودی تو سایت زنان نبودی

با حرفت موافق نیستم چون بیشتر این سایت زنانه هست پس هرکی میاد ب عنوان پسر یا مرد یعنی بده ؟

این یه سایت عمومی خیلی خوبه برای پرسیدن سوالات در هر زمینه ای و ارتباط با افراد مثلا ۱۷۷ قد دارم میخوام بشه ۱۸۵ اومدم پرسیدم چون تعداد افراد زیادن یا کلی موارد دیگه پس اینکه یه پسر یا یه مرد اینجاست دلیل نمیشه بد باشه شاید سوال داشته پرسیده

ب خودت میسپارم ک تو هر ثانیه همراهمی