2777
2789
عنوان

زنداداشم گفت

264 بازدید | 14 پست

برادر کوچیکش داره ازدواج میکنه قراره عروسشون بياد با مادرو خواهر مجرد زنداداشم زندگی کنن تو یه خونه ودختره قبول کرده

ميگفت امروز یه ساعت رفتم خونه مادرم برادرم گفته دیگه فلانی(زنداداشم)بعد عروسي ما دیر به دیر میاد دیگه گفت مادرمم گفته اره ديگه دیر به دیر میاد طفلک.

گفت ناراحت شدم ازهمین حالا علنا گفتن نیا ودیر به دیر بیا

لازم به ذکره هفته ای یکی دوبار درحد ۱ساعت میره پیش مادرش میشینه برمیگرده خونشون.

حق داره ناراحت بشه یانه عادیه .من نتونستم خیلی دلداریش بدم

❤ 

چرانتونستی دلداریش بدی ؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه والا نمیدونم اون ناراحت شده .منم گفتم اشکال نداره ناراحت نباش ميگفت منکه مزاحمت خاصی ندارم براش ...

دلم براش سوخت

خونه ی پدر و مادر،خونه ی امید بچه هاست

هر زمان دوست داره باید بتونه بره

نه اینکه اینطوری محدودش کنند

دلم براش سوختخونه ی پدر و مادر،خونه ی امید بچه هاستهر زمان دوست داره باید بتونه برهنه اینکه اینطوری ...

اره خیلی پدرش بچه بود فوت شده خوشي خونه پدر ندیده مظلوم

خیلی ساده ودل نرمه همه خیلی راحت دلشو میشکونن

❤ 

به زنداداشت بگو غصه نخور ماهی یک بار در حد نیم ساعت بره.

هر وقت هم مادرش مریض شد اصلا نره.

اگر هم حرفی زدن بگه میخوام راحت باشین.

ولی مراقب باشه چنین مادری موقع بیماری میاد خونه زنداداشت پهن میشه.

ملینای عزیز لعنت به اونی که اسم تورو نمیاره. جگرم سوخت از دیدن عکست. ان شالله جگرش بسوزه اونی که اسمی از تو نمیاره. کارمندای غمگین به جای فاز غم خرید نکردن خودت و خانوادت استعفا بدین بشینین تو خونه وگرنه فاز غمت بیشتر شبیه اشک تمساح هست😑 با خرید نکردن فقط بازاری ها صدمه میبینند وگرنه کارمند مفت خور پولش رو میگیره و الکی فاز غم برمیداره😑

به زنداداشت بگو غصه نخور ماهی یک بار در حد نیم ساعت بره.هر وقت هم مادرش مریض شد اصلا نره.اگر هم حرفی ...

خیلی دلم گرفت براش احساس بدی داشت خودش عین مزاحم باهاش رفتار شده بود ودلگیر بود که سالی شاید دوسه بار شام بره خونشون وهفته ای یکی دوبار درحد ۱ساعت بره وبرگرده احساس میکرد حقش نبود اینطوری بگن بهش هنوز پسره نامزدی هم نکرده جالب اینجاست

❤ 
خیلی دلم گرفت براش احساس بدی داشت خودش عین مزاحم باهاش رفتار شده بود ودلگیر بود که سالی شاید دوسه ب ...

حق داره آدم از خانوادش چنین توقعی نداره.ولی اینا حس میکنم خیلییی زرنگ تشریف دارند.

سعی کنه قوی باشه اونا رو کنار بزاره تا بعدا سوارش نشن.

بهشون اجازه نده از این احساسش سواستفاده کنند.

متاسفانه بعضی ها فقط بلدن بچه بیارن اما نمیدونن اون بچه همیشه به محبتشون نیاز داره.

ملینای عزیز لعنت به اونی که اسم تورو نمیاره. جگرم سوخت از دیدن عکست. ان شالله جگرش بسوزه اونی که اسمی از تو نمیاره. کارمندای غمگین به جای فاز غم خرید نکردن خودت و خانوادت استعفا بدین بشینین تو خونه وگرنه فاز غمت بیشتر شبیه اشک تمساح هست😑 با خرید نکردن فقط بازاری ها صدمه میبینند وگرنه کارمند مفت خور پولش رو میگیره و الکی فاز غم برمیداره😑

حق داره آدم از خانوادش چنین توقعی نداره.ولی اینا حس میکنم خیلییی زرنگ تشریف دارند.سعی کنه قوی باشه ا ...

واقعا درست میگی.

باید دلخور بشه باید دوری کنه ووقتی پرسیدن چرا علتو بگه

❤