2777
2789
عنوان

کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 58 پست
درسته من کلا دیگه با این اتفاق باز شدم همون ادم بی احساس و سنگ دلی که بودمترجیح میدم از تنهایی بپوسم ...

برای چی بی احساس بشی؟ احساساتت رو فعلا خرج چیزای دیگه بکن واسه خودت خانوادت و رفاقت با دوستت

فعلا موقعش نیس وارد رابطه بشی هرچقدرم که همکلاسیات اینطوری باشن تو نباش اونام اسیب میبینن فکر نکن خیلی کار خوبی میکنن این دنیا خیلی بزرگه کلی سرگرمی سالم و هیجان انگیز تر برای تخلیه انرژی وجود داره از خودت مراقبت کن تو ارزشمندی موفق باشی 🫡✋🏻

اره میفهممولی خیلی دقت کن به انتخاباتت طرفو قشنگ بشناس بعد اگه دیدی اوکیه باهاش اوکی شو

دیگه قول دادم با کسی اوکی نشم

ترجیح میدم بپوسم ولی دیگه این کار رو نکنم

این کاربر از سایت رفته است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم خب دوماه زمان فکر کردن و اشنایی دوما تو این سن به فکرراین باش ایندتو بسازی از الان شروع کنی ته ...

درسته خیلی زود بوده

و واقعا هم تجربه بدی بود

میدونستم اکس داره اما اکسش خیانت کرد گفتم دیگه کلا از سرش پریده

یه نصیحت خواهرانه از من داشته باش اگه باز با کسی اشنا شدی حتما ازش بپرس چند وقته جدا شده و سر چی از زیر شیش ماه بود اصلا سمتش نرو دخترا دیر فراموش می کنن

دیگه قول دادم با کسی اوکی نشمترجیح میدم بپوسم ولی دیگه این کار رو نکنم

وای نهه

میدونم تجربه بدی بود ولی نزار رو اینده و زندگیت تاثیر بزاره ازش درس بگیر

مطمین باش دختر خوبم هست

درسته خیلی زود بوده و واقعا هم تجربه بدی بود

فدای سرت ده تا از این تجربه ها میان و میرن تا بالاخره ادم درست رو پیدا کنی این تجربه هم بهترین تجربه میشی برات و تو رو به تکامل میرسونه

الان هم اشکال ندارع شما هم داداش کوچیک من ، عوضش یه درس مهم یادگرفتی که یکم به رفتار و اخلاق و گذشته ...

مرسی🌸

اره خب شد ی تجربه

ولی دیگه قرار نی با کسی اوکی بشم

اگه بیاد یجور میرینم بهش ک حساب کار دستش بیاد

برای چی بی احساس بشی؟ احساساتت رو فعلا خرج چیزای دیگه بکن واسه خودت خانوادت و رفاقت با دوستت فعلا مو ...

کلا با بدختی از شره افسردگی لعنتی خلاص شدم

د دارم روی زندگیم تمرکز میکنم دیگه ن عشق برام مهمه ن چیز دیگه ای

فقط ایندم مهمه

مرسی بابت انرژی🌸❤️

مرسی🌸اره خب شد ی تجربه ولی دیگه قرار نی با کسی اوکی بشماگه بیاد یجور میرینم بهش ک حساب کار دستش بیا ...

الان اینو میگی ولی بعداً چیزای دیگه ای تجربه میکنی

به هر حال موفق باشی

یه نصیحت خواهرانه از من داشته باش اگه باز با کسی اشنا شدی حتما ازش بپرس چند وقته جدا شده و سر چی از ...

نگران نباشین دیگه قرار نی با کسی اشنا بشم

چون این شد ی تجربه

وای نههمیدونم تجربه بدی بود ولی نزار رو اینده و زندگیت تاثیر بزاره ازش درس بگیرمطمین باش دختر خوبم ه ...

اره خب دختر خوب هم هست ولی خب دیگه دارم زده میشم از دختر و عشق و...

حالا خالا وقت دارم شاید کلا دیگه نرفتم سراغش

دیونه ای پسر هنوز که چیزی نشد محکم باش بدتر از این قرار بیاد تو زندگیت خیلی امتحانا هنوز مونده:)

درسته

ولی دیگه دوست ندارم یه چیزی مثل اینو باز تجربه کنم

از هر چیزی ک یک درصد باعث بشه اینو باز تجربه کنم فرار میکنم