2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دیگه،بعد سوختن دستاش دیگه خونه نمیرفت،همش قهوه خونه بود.دیشب نشون داد

بخاطر خودش دستاشو سوزند ک

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

راستی انیس چرا به سوجان حسادت میکنه؟قشنگ مشخصه حسادتش

چند بار بهش گفت خوشبحالت تو همه چی داری

اخه اوایل سریال سوجان هم پدر و مادر خوب داشت

هم عشق

هم درس خونده بود توی روستا

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

پرویز قهوه خونه بود همش، خونه نمیرفت چون بهار دستاشو سوزونده بود و مواد داده بود بهش دیگه خونه نمیرف ...

موادو ک خسرو داده بود بهش دستاشم بخاطر این ک ارثشوبالا نکشن سوزوند

کلا پرویز بی لیاقته

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بخاطر خودش دستاشو سوزند ک

اره،ولی دیشب که اینجور نشون دادن،به عموش گفت نمیبینی با دستان چکار کرد؟اگه کارم داره بیاد قهوه خونه

و اون چیزخورکردنش هم بود

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
آره ولی از چشم پرویز افتاد

بی لیاقت بود

طلا تو اون مدارک چی دید که گریه میکنه؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......