2777
2789
عنوان

جوش لبه واژن

176 بازدید | 17 پست

دوستان من یه مدتی بود به جوش کوچیک توی لبه واژنم در اومده بود.(مجردم)

بعدش من نمیدونستم جوشه و هی دست میزدم جوری که یهو خیلی بزرگ شد و در میکرد نمیتونستم بشینم.

بعدش شروع کردم به شستشو واژنم با ژل شستشو بهداشتی یواش یواش دیدم داره کوچیک تر میشه و سرش سفید شد و ترکید الان خون آبه میده طبیعیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ازهمین دراومد برام من خودم ترکوندم زخم شد البته برا من اونقد بزرگ نشد خیلیم درد داشت گرمیجات خورد ...

واقعیتش من هرجای بدنم و با ژیلت شیوه میکنم به شدت جوش میزنم و پوست بدنم به شدت چربه

جواب هوش مصنوعی

بهصورت کلی، چیزی که دوستت توصیف کرده خیلی شبیه یک جوش چرکی / التهاب فولیکول مو (folliculitis) یا یک آبسهی کوچک پوستی روی لبهی واژن است.

با این توضیحاتی که داده:

اول کوچیک بوده

با دستکاری و فشار دادن →

بزرگ، دردناک و ملتهب شده

بعد کمکم سر سفید زده

و الان ترکیده و خونآبه میاد

👉 بله،

خونآبه دادن بعد از ترکیدن جوش چرکی کاملاً طبیعی است.

معمولاً وقتی جوش چرکی باز میشود: اول چرک خارج میشود و بعد کمی مایع شفاف یا صورتیرنگ (خونآبه) بیرون میآید.

🚨 حتماً باید به پزشک مراجعه کند اگر:

یکی از اینها اتفاق افتاد:

دوباره ظرف چند روز بزرگ شد

دردش بیشتر شد

قرمزی اطرافش پخش شد

تب یا بدندرد گرفت

یا تا ۳–۴ روز دیگر کامل رو به خوب شدن نرفت

طبیعیه دستکاری میشه دردناک میشه،سرسفید میشه بعد چربی خارج میشه بعد خونابه هرجای بدن باشه،دستکاری ک ...

بنده تا حالا نی نی سایت رو نداشتم

راجبش زدم اینترنت دیدم یه سری ها درگیر این مشکلات شدن تصمیم گرفتم خودم به تاپیک بزنم و مطمئن بشم

جواب هوش مصنوعی بهصورت کلی، چیزی که دوستت توصیف کرده خیلی شبیه یک جوش چرکی / التهاب فولیکول مو (fo ...

کم کم داره کوچیک تر میشه ولی به خاطره اینکه ترکوندم فکر کنم ضخم شده به خورده سوزش داره

همون تاریخ عضویت با اولین تاپیکش که این باشه مشخصه 😂

حالا این رو نمیشه گفت که لزوما مرد هست😅

شاید نی نی سایت رو تو سرچ گوگل دیده و سریع ثبت نام کرده تا بپرسه سوالش رو 😅

ولی نرهای عوضی زیادی تو این تاپیک آنلاین شدن

حالا این رو نمیشه گفت که لزوما مرد هست😅 شاید نی نی سایت رو تو سرچ گوگل دیده و سریع ثبت نام کرده تا ...

متوجه منظور شما هستم

چون من تا وارد شدم یه آقا درخواست دوستی داد من لزومی نمیبینم یه آقا توی این سایت فعالیت کنه واقعا عجیبه