2777
2789
عنوان

پسر بچه شیطون

106 بازدید | 13 پست

با پسر بچه شیطون و لجباز چیکار باید کرد؟ ۷ سالشه

من اصلا آدمی نیستم بچه بزنم و فحشهای رکیک بدم

عصبانی میشم اسمشو فقط داد می زنم

آرومم باهاش حرف میزنم بعدا توضیح میدم توجیه نمیشه

واقعا بریدم چیکار کنم؟

پسرت هست؟

دلش رو به دست بیار به حرفت گوش میده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرشب برای پسرم قصه درمورد بچه باادب اینا میگم

در طول روز همش بغلش میکنم بوسش میکنم درهمون حین باهاش حرف میزنم

میگم تو مرد شدی این کارو کردی من خیلی بهت افتخار کردم و...

خیلی خیلی خیلی لجبازیش کمتر شده و کلا میفهمم که داره تغییر میکنه

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨
پسرت هست؟دلش رو به دست بیار به حرفت گوش میده

بله

به دست میارم بدتر میشه 😑

دیروز کلی رفتیم بیرون اسباب بازی خریدم دوست داشت تاکسی سوار شه سوارش کردم گفت خیلی خوش گذشت قدم زدیم کلی حرف زدیم

امروز رفتیم ساندویجی چون عاشق ساندویجه

از همیشه بدتر بود امروز

دیگه نمیدونم چکار کنم

لجبازه کاراش عجیب غریبه

من هرشب برای پسرم قصه درمورد بچه باادب اینا میگم در طول روز همش بغلش میکنم بوسش میکنم درهمون حین باه ...

مثلا یک نمونه بگم یه بار کلید ماشینو برداشت تا ما برسیم بهش ماشینو روشن کرد سوییچو تا ته چرخوند بعد چون توی دنده بود رفت کوبیده شد تو درخت کاپوت جلو جمع شد 😶

بله به دست میارم بدتر میشه 😑دیروز کلی رفتیم بیرون اسباب بازی خریدم دوست داشت تاکسی سوار شه سوارش کر ...

پس پسرت باشه جواب نمیده الان سن لجبازیش هست

فکر کردم پسر فامیل هست گفتم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
بخدا منم همه این کارارو می کنم

خب انتظار تغییر تو یکی دوهفته رو نباید داشته باشی.. الان من سه ماهه تازه داره نتیجه میده..

از وقتی رفت مدرسه این بچه از این رو به اون رو شد یعنی.. اینقد معلمشون مزخرفه اینا خیلی راحت و آزاد هر فحشی بخوان بهم میدن همو میزنن🫤 ولی خداروشکر پسرم خیلی بهتر شده همون یکماه بود سریع جمعش کردم🥴

مثلا یک نمونه بگم یه بار کلید ماشینو برداشت تا ما برسیم بهش ماشینو روشن کرد سوییچو تا ته چرخوند بعد ...

😂 کلا پسرا کرموأن

ولی واقعا میبینی کار بد میکنه باهاش جدی برخورد کن قشنگ ناراحتیتو بفهمه

خب انتظار تغییر تو یکی دوهفته رو نباید داشته باشی.. الان من سه ماهه تازه داره نتیجه میده..از وقتی رف ...

ببین من همیشه قربون صدقه اش میرم شاید براش عادی شده باهاش در آرامش خیلی حرف می زنم

دقیقا معلم پسر منم بیخوده و بچههای کلاس خیلی بی ادبن

ازشون حرف زشت یاد گرفته

ببین من همیشه قربون صدقه اش میرم شاید براش عادی شده باهاش در آرامش خیلی حرف می زنمدقیقا معلم پسر منم ...

پس مشکل دقیقا از مدرسس میفهمم چی میگی

امروز مامانا داشتیم تو مدرسه حرف میزدیم همه میگفتن بچه هامون خیلی بد شدن این مدت... چون میبینن معلم تنبیه نمیکنه برای کار بدشون اون کارو همش تکرار میکنن..بعد انتظار دارن تو خونه هم هرکاری کردن تنبیه نشن

مهم نیست براش اصلا

عجبااا🫤

نه پسر من براش مهمه من ناراحت بشم خیلی غصه میخوره

نقطه ضعفشو پیدا کن ببین رو چی حساسه همونو بکن وسیله ی تنبیهش

ولی سعی کن با یه مشاوره هم حرف بزنی.. من دوجلسه مشاور هم رفتم