بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هرشب برای پسرم قصه درمورد بچه باادب اینا میگم در طول روز همش بغلش میکنم بوسش میکنم درهمون حین باه ...
مثلا یک نمونه بگم یه بار کلید ماشینو برداشت تا ما برسیم بهش ماشینو روشن کرد سوییچو تا ته چرخوند بعد چون توی دنده بود رفت کوبیده شد تو درخت کاپوت جلو جمع شد 😶
خب انتظار تغییر تو یکی دوهفته رو نباید داشته باشی.. الان من سه ماهه تازه داره نتیجه میده..
از وقتی رفت مدرسه این بچه از این رو به اون رو شد یعنی.. اینقد معلمشون مزخرفه اینا خیلی راحت و آزاد هر فحشی بخوان بهم میدن همو میزنن🫤 ولی خداروشکر پسرم خیلی بهتر شده همون یکماه بود سریع جمعش کردم🥴
ببین من همیشه قربون صدقه اش میرم شاید براش عادی شده باهاش در آرامش خیلی حرف می زنمدقیقا معلم پسر منم ...
پس مشکل دقیقا از مدرسس میفهمم چی میگی
امروز مامانا داشتیم تو مدرسه حرف میزدیم همه میگفتن بچه هامون خیلی بد شدن این مدت... چون میبینن معلم تنبیه نمیکنه برای کار بدشون اون کارو همش تکرار میکنن..بعد انتظار دارن تو خونه هم هرکاری کردن تنبیه نشن