2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

142 بازدید | 20 پست

داداشم میگه همه مردا یک چیزن اگر میخوای تمام عمرت تنها باشی طلاق بگیر اگر قصد داری حتی بعدا ها ازدواج کنی طلاق نگیر چون همه مردا یک چیزن مخصوصا برای کسی که طلاق گرفته باشه

من فقط ۲۲ سالمه یعنی بعد طلاق از ادمی که یک اشغال بوده حق ازدواج ندارم تا اخر عمر باید تنها باشم

یا اصلا مرد خوب نیست

شوهرم معتاد بود ترکش دادم هر کثیف کاری مکرد اول عقد بهم خیانت بدی کرد خودشفیته بد دله حسود

داغون اصلا نگم فقط وضع مالیش بد نیست اونم دست و دل باز نیست

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا داداشت اشتباه میگه مگه ما زنا همه یک جوریم که مردا باشن؟!

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

اخه سنی نداری که

تا کی میخوای تنها بمونی

به هر حال ادم خوب و درستی سر راهت قرار گرفت با اگاهی کامل ازدواج کن

برادرتم دیگه حرفش خیلی درست نیست هر جایی بد و خوب هست.

داداش تون واسه خودش یک چیزها الکی گفته ،شما هم باهمچین مردی نمونین و برای خودت و جایگاه زن ارزش قائل بشین چون جایگاه یک زن کم و پائین نیست

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
ببخشید داداشت چرت میگه خودتو و جوونیتو خرج یه معتاد نکن جدا شو

بحساب فعلا ترک کرده ولی خب شاید در اینده بره دوباره بزنه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

نه عزيزم. اصلا اينطور نيست.

مرد خوب كم نيست.

اصلا به حرف مفت داداشت گوش نده. ببخش كه رك گفتما.

من ديدم دور و برم ادمايي كه مجدد ازدواج كردن و خوشبختن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نه عزيزم. اصلا اينطور نيست. مرد خوب كم نيست. اصلا به حرف مفت داداشت گوش نده. ببخش كه رك گفتما. من دي ...

واقعا امیدوار شد اخه گفت اگر دنبال شوهر خوب مگردی نیست بمون با همون اگر مخوای تنها باشی طلاق بگیر ناامید شدم اصلا

بحساب فعلا ترک کرده ولی خب شاید در اینده بره دوباره بزنه

دقیقا این ترک نیست بهش،میگن مرخصی برای شروع دوباره همش باید حواست جمع باشه چیزی نگی بهش بر بخوره که یه دفعه دوباره شروع نکنه یا خیانت نکنه یا هر مشکلی دیگه که داره