sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 عنوان سلام کمکم کنید 70 بازدید | 8 پست دوستان اگه زحمتی نیست برام سوره حمدمیخونین؟ باردارم وآب دوربچه ام خیلی زیاده دکترگفته بایدتواین هفته زایمان کنم ولی هرکاری میکنم درد زایمانم شروع نمیشه هزینه سزارینم ندارم نمیتونم سزکنم اگه راهکاری میدونین که دردزایمان شروع بشه غیرازپیاده روی بهم بگیدمن ۲تابچه دیگموبه زورآمپول فشارتوی هفته ۴۳زایمان کردم خیلی بدزایمانم حسابی هم کارمیکنم راه میرم پله بالاپایین میکنم ولی هنوزهیچ خبری نیست دکترم گفته ممکنه بچم خفه بشه خیلی ناراحتم ۹ماه تحمل کردم نگرانم اتفاق بدی بی افته لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون 1397/03/02 | 12:43 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
6846 عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 1762 من چون بچه ندارم در این موردم اطلاعاتی ندارم ولی واست حمد خوندم به حق این ماه عزیز ایشالله هر چه زودتر بچتو صحیح و سالم به دنیا بیاری
nazmar عضویت: 1395/04/08 تعداد پست: 6339 عزیزم ایشالا راحت و اسون و همون موقع که میخوای زایمان میکنیبرو به این لینکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/28273/درمورد مصرف روغن کرچک و زایمان زودتر تجربیاتشونو نوشتن بچه ها موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود
نازنین_مریم7 عضویت: 1390/04/08 تعداد پست: 5502 انشاءا... که زایمان خوبی داشته باشی اگه سز اجباری باشی میتونی بری بیمارستانی که با بیمه ات قرارداد داره که هزینه ای نداره
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 انشاءا... که زایمان خوبی داشته باشی اگه سز اجباری باشی میتونی بری بیمارستانی که با بیمه ات ... بیمه سلامتم همین دفترچه هایی ک دولت میده لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
soogand عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 2554 بیمه سلامتم همین دفترچه هایی ک دولت میده برات خوندم عزیزم...
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 برات خوندم عزیزم... مرسی گلم لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
sssسمانهsss مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 358 استارتر روغن کرک .کاچی با زغفرون. گلاب .ماساژ کتف مرسی عزیزم بنظرتون نزدیکی خوبه اخه دکترم گفت نزدیکی خوبه خیلیابعدنزدیکی دردشون شروع شده لطفابرای اومدن برکت ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون