2789
عنوان

سلام کمکم کنید

70 بازدید | 8 پست

دوستان اگه زحمتی نیست برام سوره حمدمیخونین؟ باردارم وآب دوربچه ام خیلی زیاده دکترگفته بایدتواین هفته زایمان کنم ولی هرکاری میکنم درد زایمانم شروع نمیشه هزینه سزارینم ندارم نمیتونم سزکنم اگه راهکاری میدونین که دردزایمان شروع بشه غیرازپیاده روی بهم بگیدمن ۲تابچه دیگموبه زورآمپول فشارتوی هفته ۴۳زایمان کردم خیلی بدزایمانم حسابی هم کارمیکنم راه میرم پله بالاپایین میکنم ولی هنوزهیچ خبری نیست دکترم گفته ممکنه بچم خفه بشه خیلی ناراحتم ۹ماه تحمل کردم نگرانم اتفاق بدی بی افته 

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون

عزیزم ایشالا راحت و اسون و همون موقع که میخوای زایمان میکنی

برو به این لینک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/28273/

درمورد مصرف روغن کرچک و زایمان زودتر تجربیاتشونو نوشتن بچه ها

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءا... که زایمان خوبی داشته باشی  اگه سز اجباری باشی میتونی بری بیمارستانی که با بیمه ات ...

بیمه سلامتم همین دفترچه هایی ک دولت میده

لطفابرای اومدن برکت  ب زندگیم وادای قرضهامون بادلهای پاکتون صلوات بفرستیدمیدونم نفستون حقه دعاتون گیراممنون
استارتر روغن کرک .کاچی با زغفرون. گلاب .ماساژ کتف

مرسی عزیزم بنظرتون نزدیکی خوبه اخه دکترم گفت نزدیکی خوبه خیلیابعدنزدیکی دردشون شروع شده