2777
2789
بله

چون چند بار گرفتم راجب کراشم دوستم واسم فا..ل احساسی با ورق واسم گرفت درومد غم داره و به معشوقش فکر میکنه که میتونه اکسش باشه چون خودش سینگله و تورو دوست داره و از اخلاقات خوشش میاد بعد یه سری دیگه هم گرفتم درومد غم داره و در موردت دودله و یه سری دیگه هم گرفتم هیچی در نیمد یه سری دیگه هم گرفتم درومد بهت پیام میده یا تو پیام میدی یه صحبتی بینتون میشه که دقیقا شد و بهت فکر میکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چون چند بار گرفتم راجب کراشم دوستم واسم فا..ل احساسی با ورق واسم گرفت درومد غم داره و به معشوقش فکر ...

ایشالا که خیره عزیزم.

امیدوارم به مرادت برسی

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

ایشالابه نظرتون درسته؟

نمیدونم والا عزیزم

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.