2777
2789

دوستان ازکدوم ریزش میگن ؟؟ انس جهانی بخاطرتعطیلی یک هفته ای چین یه ذره پایبن اومد خیلی وقته طلاکانال ۱۸و۱۱۹رنج میزنه خیلیانوسان میگیرن اتفاقی نیفتاده طلاپایین بیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوستان ازکدوم ریزش میگن ؟؟ انس جهانی بخاطرتعطیلی یک هفته ای چین یه ذره پایبن اومد خیلی وقته طلاکانال ...

به نظرتون میاد پایین ؟ من یک مقدار پول دارم که تا مرداد سال بعد نیازی بهش ندارم ،حالا نمیدونم طلا بخرم یا دلار یا بزارم تو حساب رسالت که امتیاز وام بهم بده ؟( مرداد باید پول پیش مستاجر رو بدم یعنی همون ۳۰۰ رو هم اگر نگه دارم ضرر نمیکنم ولی میترسم الان طلا بخرم و مرداد که مجبورم بفروشم طلا پایین اومده باشه)

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون میاد پایین ؟ من یک مقدار پول دارم که تا مرداد سال بعد نیازی بهش ندارم ،حالا نمیدونم طلا بخ ...

طلاتوکشورخودمون بیشتربه مسایل سیاسی بستگی داره وواقعامشخص نمیشه الان توافق میشه؟جنگ میشه؟ یااتفاقات دگه میفته اما اگروصع به همین منوال پیش بره طلابالامیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

طلاتوکشورخودمون بیشتربه مسایل سیاسی بستگی داره وواقعامشخص نمیشه الان توافق میشه؟جنگ میشه؟ یااتفاقات ...

نظرت با اینکه بزارم رسالت بمونه چیه؟؟ چون طلا ریسکه و اگر احیانا بیاد پایین برای جور کردن پول مستاجر به مشکل میخورم

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️