2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین شب ماه نیت کل ماه میکنی که روزه بگیرید

یا هر شب نیت فردا رو

سحری تا قبل اذان صبح میخورید

بعد اذان مغرب هم که افطار

روزه باز میکنید

تو پریودی نه دیگه عزیزم

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام خواهر

نیت میکنی اول که اگر سحر هم بیدار نشدی نیتت داشته باشی

یعنی نیت میکنی فردا رو روزه واجب بگیری

صبح تا قبل از اذان صبح وقتی داری سحر بخوری

بادصبا نصب کن تنظیم کن روی شهری که زندگی میکنی

تایم اذان هارو میبینی

تو این مدت نماز هاتم باید بخونی

سحری سعی کن سبک بخوری

اب هم به اندازه کافی بخور

بعد دیگه نباید چیزی بخوری

تا نماز مغزب

وقتی اذان مغرب گفتن افطار کن

اول هم با اب جوش و عسل و لیمو افطار کن که معدت جا باز کنه

تو تایمی هم که روزی هستی باید انجام واجبات یعنی نماز و ...و ترک محرمات یعنی گناه داشته باشی تا روزت باطل نشه

لایک نکنید !

نه پریود بشی روزه ات باطل میشه پاک شدی دوباره میگیری البته مثلا ظهر پاک شدی دیگه روزه اون روز درست نیست از فردا باید بگیری فقط وقتی درسته که قبل اذان صبح پاک بشی و غسل کنی

واسه روزه از اذان صبح تا اذان مغرب نباید کارایی که روزه باطل میکنه بکنی مثلا خوردن و نوشیدن مثلا رابطه جنسی بستن دروغ بستن به خدا و پیامبر و یه سری چیزای دیگه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه موقع پریودی روزه نمیگیرن و بعدا قضاش رو میگیری، بعد تموم شدن پریودی هم اول غسل بگیر بعد دوباره روزه رو شروع کن

صبحا قبل از اذان صبح سحری بخور دیگه تا شب که اذان مغرب و عشا خوند افطار

Your lips, my lips, apocalypse.. M