2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاشق اینم توی ماکارونی فلفل دلمه باشه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

من ماکارونیم زبانزده همه ازش تعریف میکنن

اول برای هر بسته ۲۰۰ گرم گوشت چرخ

پیاز بزرگ رنده میکنم و سریع گوشت رو بهش اضافه میکنم تا بوی گوشت قشنگ گرفته بشه هیچوقت گوشتم بو نمیده و بعد از جدا کردن گوشت بهش زردچوبه.آویشن.ادویه مخصوص ماکارونی.دارچین .فلفل سیاه میزنم و در نهایت دو حبه سیر له میکنم داخلش.بعدش زیر گوشتو کم میکنم یه خورده ادویه ها به خورد گوشت بره.و بعد رب اضافه میکنم به مقدار زیاد. ری رو یه گوشه تابه سرخ میکنم بعد با بقیه مواد مخلوطش میکنم. اگر دلم بخواد قارچ یا گاهی فلفل دلمه.گاهی سیب زمینی نگینی.گاهی یه دونه سوسیس دودی داخل میزنم.اینا رو که میگم هر دفعه یکیشو میزنم نه همه رو باهم.برای اینکه طعمش تکراری نشه این کارو میکنم.با قارچ و یا سوسیس از بقیه خوشمزه تر میشه...وقتی مواد حاضر شد یه مقدار آب میریزم داخلش میزارم حدود ۱۰ دقیقه با شعله کم گاز جا بیفته از اون طرفم ماکارونی رو به آب جوش که نمک و روغن و زردچوبه زدم بهش اضافه میکنم و در نهایت آبکشی و دم انداختن...اینم بگم شوهرم اسپاگتی دوست نداره بخاطر همین ماکارونی شکلی یا همون فرمی میپزم.