2821
2789
منم فقط عکس بود خیلی هم گشتم جایی و پیدا کنم که هم از نظر قیمت هم کار خوب باشه خدایی خیلی هم کمکم بو ...

خواهر شوهرم تو کار لباس مجلسیه 😁 بخوام ک چند ساعته تمومه

کت شلوار دارم خیلی شیکه میگم خرج اضافه نتراشم تازه باید بجنگم ک بگم لباس نمیخوام. حالا خانوادمم میگن ...

از من به تو نصیحت از الان انقدر قانع نباش!

منم عین تو بودم هی میگفتم نمیخوام نمیخوام الان که نزدیک عروسیم شده اونا هیچ کازی نمیکنن چون فهمیدن من قانعم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهر شوهرم تو کار لباس مجلسیه 😁 بخوام ک چند ساعته تمومه

خب دیگه پس خرج زیادی هم برات نداره چون این لباسا حریره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من میخوام ساده بگیرم اگه شوهرم بزاره. میخوام اونم فکر هزینه ها نباشه پس اندازشو نابود نکنم. دلم نمیاد هر چی میگیره اولویتش منم ب خودش چیزی روا نمیدونه خودمم برادر دارم دیدم ک عروسا چجوری تحت فشارشون میزارن 

نه عکاسرو میگم واسه لباس که من پیر شدم واقعا تا پیدا کنم😂

پس خیلی حساسی. حالا من اونقد شانس دارم زود میگیرم بعد خوبم در میاد حالا دختر عمم ک حساسه همیشه یه چیزیش خراب میشه. تا سنگم باشه تو غذا،  توی بشقاب اون در میاد 😆

همه چی تعادلش مهمه من لباسم کلا 600 شد اما مثلا گفتم اینه شمعدون و سرویس باشه واسه عروسی سرویس مامان و انداختم ولی کاری هم نکن که حسرت چیزی و بخوری بعدش ببین چی برات مهمه 

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
گل دخمل ، کت شلوار شیک گرفته برام تو مراسم عمم سه ساعت پوشیدم خیلی نازه

کت شلوار که خیییلییی شیکه منظورم اینه اگه دلت چیز دیگه میهخواد اگه دوسش داری که خیلی هم عالیه

پس خیلی حساسی. حالا من اونقد شانس دارم زود میگیرم بعد خوبم در میاد حالا دختر عمم ک حساسه همیشه یه چی ...

هرچی پیدا میکردم از یجا باز بود نامرد یا گرون بود 😂