2777
2789
عنوان

چله حق شناس

58 بازدید | 7 پست

سلام دوستانی که از چله حق شناس حاجت گرفتن

ممنون میشم تو کامنتتون به سوالاتم جواب بدین براتون صلوات میفرستم

۱ـحاجتتون محال و سخت داشتین؟

۲- تمام تمام شرایطش رعایت کردین ؟ یا در حد توان تون انجام دادین؟

۳ـچه تایمی میخوندین؟

۴ـ میگن اگر صلاح نباشه حاجت نمیگیری برای شماهم همینطور بود ؟

من چله حق شناس رو گرفتم الان ۶ ماه از آخرین روزش میگذره همه اعمال رو رعایت کردم حتی اهنگ هم گوش ندادم تو ۴۰ روز نمازام همه اول وقت بود حتی صبح ها من حدود ساعت ۱۱ تا ۱۲ صبح میخوندم و صدقه هم دادم و کلا ۴۰ روز گوشه گیری کامل کردم تا گناهی صورت نگیره اما هنوز حاجت روا نشدم و اینکه این چله یه اراده عجیبی میخواد و باید واقعا خدا کمکت کنه تا از پسش بربیای من روزای آخر دیگه خیلی خسته شده بودم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

محال و غیر محال بودنش رو واقعا نمیدونم ولی الان ۶ ماهه منتظرم دعا کن به خواسته م برسم چون ۴۰ روز خیل ...

سلام عزیزم انشالله بزودی حاجت روا بشی

ببخشید میپرسم حاجتتون ازدواجه؟

قبل از این چله های دیگه ای هم گرفتین ؟

من دفعه اولم نیست میخوام این چله رو بگیرم قبلا گرفتم اما سر تایم نمیخوندم وسطاش گوشیم زنگ میخورد جواب میدادم و...

خلاصه نمیدونم بازم بگیرم یانه

خواب حاجت روایی ندیدین؟

سلام عزیزم انشالله بزودی حاجت روا بشیببخشید میپرسم حاجتتون ازدواجه؟ قبل از این چله های دیگه ای هم گر ...

اره عزیزم برای ازدواج خوندم سر ساعت و بدون هیچ کم و کاستی هم خوندم ینی خیلی به خودم سخت گرفتم کاملا از همه دوری کردم که گناهی صورت نگیره خواب هم حتما میبینی اگه چله رو درست انجام بدی چله های دیگه هم گرفتم برای ازدواج و اینکه یه چیزی که از بچه های خود نی نی سایت شنیدم میگن این چله رو یه بار اگه گرفتی به حاجتت نرسیدی دفعه دوم هم بگیر دفعه دوم نشد دفعه سوم حتما میشه ولی من روزای آخر چله واقعا کم آورده بودم کلا سعی میکردم با کسی حرف نزنم که غیبتی اتفاق بیفته

اره عزیزم برای ازدواج خوندم سر ساعت و بدون هیچ کم و کاستی هم خوندم ینی خیلی به خودم سخت گرفتم کاملا ...

چه خوب که تونستین اینقدر دقیق بخونین

من اصلا اینارو رعایت نمیکردم این چله اینجوریه آدم خوابای خوب میبینه

خود آیت الله حق شناس گفته اگر تمام شرایط رعایت کنی قطعا حاجت میگیری اگر حاجت نگیری یعنی به صلاحت نیست و بهت میفهمونن

اگر هم اصرار کنی حتما بهت میدن ولی عواقب داره

اگر چند بار چله رو بگیریم و خیلی اصرار کنیم خوب نیست

من دوبار این چله رو گرفتم البته چند سال پیش

سه بار پشت سرهم گرفتن سخته