2777
2789
عنوان

دختر گاوچرانم😁🐄

142 بازدید | 28 پست

ی طوری میگم گاوچران حس حنا دختری در مزرعه بهم دست میده😂

آقا توی تعطیلات بین دوترم اومدیم محل.. یکی از روستاهای شمالیم🥲

بعد امروز غروب دیدم هوا خیلی خوبه🏞

ب مامانم گفتم امروز من میرم گاوها رو از باغمون میارم🐄🐄🐄

باغمون روی ی تپه سمت جنگله و پیاده حدود ی ربع تا بیست دقیقه راهه

دیگه مانتومو پوشیدم شالمو انداختم راه افتادم

وقتی رسیدم دیدم گاوها دم در ایستاده اند..مثل اینکه خیلی وقته منتظر بودند یکی بیاد اون در رو باز کنه

همین ک در رو باز کردم همه پریدند بیرون.. مااااااا

دیدم همسایه باغمون ب زبون مازنی میگه گاو ماهم داخل باغ شماعه .. میشه گاو ما رو هم بیرون کنی

یدونه گاو اینا رو هم ریختم بیرون

و یکم پیش رسیدم خونه

مامانم رفت گاوها رو بدوشه

خلاصه بعد مدت ها خونه نشینی و افسردگی این تجربه مثبتی بود🥲

گفتم با شما هم ب اشتراک بزارم😁🎀

همیشه دلت شاد و خوش باشه💐

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقده دلم خاست کنارت می بودم

اون هوا دم غروبی بوی نم جنگل وای

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

منم شمالم روستا زیاد رفتم مادربزرگم گاو داره

گاوا رو خیلی دوست دارم ولی میترسم ازشون

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

آخی گاوا محبتی ان،زیر گلوشون رو ناز کن خوششون میاد

اره منم گاو خیلی دوست دارم ولی تاحالا زیرگلوشون رو ناز نکردم😅یاد ی خاطره ای افتادم😂

ی بار راهنمایی فک کنم بودم بعد ی گاو مون تازه علف خورده بود شکمش باد کرده بود بعد من یکدفعه ای رفتم شکمش رو دست زدم گاو بیچاره قلقلک اش اومد کل شکمش رفت روی ویبره😂😂خیلی خنده دار بود صحنه اش😁🤣

اینجور که توصیف کردی جای بکر و زیبایی باید باشه، خوشبحالتوناسمش چیه یا کجاست، اگر از محیط جنگلش عکس ...

اره روستامون توریستی هست تابستونا آنقدر مسافر میاد ک آب محل قطع میشه.. میترسم اسمش بگم ی وقت شناسایی بشم😅

شرق مازندران هست سمت سوادکوه اینا

باشه ی عکس هم الان میزارم ک ببینید

اگه اهل مسافرت هستین حتما شمال اومدین ی سر این طرفا هم بیایید