2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدن خواستگاریم...بابام یکم مردد بود گف صبر میکنم...۶ماه باهم حرف زدیم در عرض دوهفته ک تمومش کرد عق ...

اع چقدر داستانمون شبیهه البته دوست پسر من نرفت یکی دیگه رو بگیره من دعا گرفتم برگشت ولی حالا خودم پشیمونم

بنظرم خودتو درگیرش نکن وقتی به دستش بیاری بی ارزش میشه

دو هفته ای نمیشه انتخاب کرد و ازدواج کرد قطعا همزمان با تو با اونم بود که با تو کات کرد اونو گرفت

اخه من باخواهرش حرف زدم....گف سنتی بوده

من اولش اصلا راضی نبودم خودشو کشت تا جواب مثبت بگیره ازم یهو شد یکی دیگ....

اع چقدر داستانمون شبیهه البته دوست پسر من نرفت یکی دیگه رو بگیره من دعا گرفتم برگشت ولی حالا خودم پش ...

ببین ما دوست نبودیم...من جوابم بهش منفی بود اونقد اومد و رفت تا کم کم وابستش شدم و باهاش وارد رابطه شدم اصلا باورم نمیشه اونهمه ابراز عشق الکی بوده باشه

اخه من باخواهرش حرف زدم....گف سنتی بوده من اولش اصلا راضی نبودم خودشو کشت تا جواب مثبت بگیره ازم یهو ...

غیر ممکنه دو هفته ای آشنا بشه بپسنده و ازدواج کنن

با عقل جور در نمیاد

ببین ما دوست نبودیم...من جوابم بهش منفی بود اونقد اومد و رفت تا کم کم وابستش شدم و باهاش وارد رابطه ...

پسرا همشون همینن ببخشید هیچ پوخی نیستن فقط ادعا دارن

یادمه وقتی رفتم اینکارو کنم بهم گفت من این کفتار هندی رو آدم میکنم فقط میمونه قیافه عنش که تحمل کنی 😂😂😂😂😂

حیفته بخدا