2777
2789
عنوان

کمک لطفا

54 بازدید | 3 پست

سلام خواهش میکنم البته اگ میدونید کمکم کنید

دیشب دکتر مغز اعصاب برا شوهر دپاکین کرونو ۵۰۰ نوشت

اما ۳ملیون داروها میشدن...

منم مجبور شدم والپکت ۵۰۰بگیرم همشون شدن ۶۰۰خورده ای

کسی اطلاعی داره . مشکلی پیش نمیاد. دکتر داروخانه گفت فرقی ندارن . ولی زدم گوگل هر کی ی چیزی گفته

خواهش میکنم کمکم کنید

اگ کسی چت جی پی تی داره برام بزنه . خواهش میکنم

خدای

خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....

اگ درست مصرف بشه مشکل پیش نمیاد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

متوجه نگرانی شما هستم. دپاکین کرونو و والپکت هر دو حاوی والپروات سدیم هستند که برای درمان اختلالات مختلف مانند افسردگی، اختلال دوقطبی و صرع تجویز میشوند. تفاوت اصلی بین این دو دارو ممکنه در نوع آزادسازی و زمان جذب دارو در بدن باشد. دپاکین کرونو به صورت آزادسازی آهسته است، یعنی دارو به تدریج وارد خون میشود، در حالی که والپکت معمولاً به صورت آزادسازی سریعتر یا معمولی است.

در کل، اگر داروساز و پزشک شما تایید کردهاند که این دو دارو از نظر اثر مشابه هستند و برای شرایط شما مناسب است، احتمالاً مشکلی پیش نخواهد آمد. با این حال، بهتر است مراقب عوارض جانبی یا تغییرات در وضعیت خود باشید و اگر تغییری در علائم احساس کردید، با پزشک خود مشورت کنید.

همچنین ممکن است مصرف داروهای مشابه از نظر هزینهها برای شما تفاوت زیادی داشته باشد، که متوجه نگرانی شما از بابت هزینهها هستم.

اگر پزشک توصیه نکرده که دقیقاً همون دارو مصرف بشه و فقط ترکیب دارو مشابه (والپروات سدیم) رو تجویز کرده، والپکت باید جواب بده. به هرحال، اگه بعد از مصرف این دارو علائم خاصی مثل احساس بدی یا تغییرات در وضعیت روحی یا جسمی پیش اومد، حتماً باید دوباره به پزشک مراجعه کنید.

جواب چت جیبیتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نگرانی شما هستم. دپاکین کرونو و والپکت هر دو حاوی والپروات سدیم هستند که برای درمان اختلالات م ...

مممنونم ازت

من بخاطر هزینه زیادش مجبور شدم اونو بگیرم

خدایا تو ک میبینی .خودت جواب شونو بده.....