2777
2789
عنوان

حرکت جنین👶👶👶👶👶

211 بازدید | 15 پست

خانومایی که تجربشو دارن لطفا راهنمایی کنن جنین از چند هفتگی تکوناش حس میشه من الان حدود هفته ده هستم واحساس میکنم زیر دلم یهو یه قسمت سفت میشه یه تیر کوچولو میکشه وهر از گاهی مثل حرکت رودست😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حتما همون روده باشه🤣 از هفته ۱۸ به بعد متوجه حرکتش میشی

ولی خیلی استرس دارم میگم اگه بخوام سونو دوممو بدم یهو نگن رشدش متوقف شده یا قلبش واستاده😭😭😭😭😭

اینی که شما میگی همون حرکات روده اس.بارداری اول از ۱۸ هفته و بارداری دوم از ۱۶ هفتگی اونم ریز مث حباب ترکیدن حس میشه.

گر نگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  
ولی خیلی استرس دارم میگم اگه بخوام سونو دوممو بدم یهو نگن رشدش متوقف شده یا قلبش واستاده😭😭😭😭😭

خدا نکنه ولی اونجوری حالات بارداری یهو قطع میشه مثلا تهوع یه دفعه برطرف میشه

نه بابا این ترس وهمه دارن ولی توکلت به بالاسری باشه

اینی که شما میگی همون حرکات روده اس.بارداری اول از ۱۸ هفته و بارداری دوم از ۱۶ هفتگی اونم ریز مث حبا ...

خداکنه حس بشههههههههه

اون فک کنم انقباضات دیواره ی رحمه چون داده بزرگ میشه

انقباضات عزیزم مال هفته ۲۰ به بعده.حالا که رحم رشد خاصی نداره

نمیدونم کیاتجربشودارن ولی حرکت بچه مخصوصاازماه پنجم یاششم خیلی شیرینه مادرحس خیلی خوبی داره حالاگذشته ازاینکه اگه نی نی شیطون باشه بعضی شبااصلانمیذاره بخوابی ایشالا قسمت همتون بشه مادربودن دنیایی داره واسه خودش

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫