turkkk مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 9283 عنوان فردا میرم دیت 68 بازدید | 8 پست بچه ها قرار بود سر ی بازی کمن باختم بهش غدا بدم ولی اصلا قبول نمیکنه مخالف خرج کردن دختره به نظرتون خونه غذا بپزم ببرم یا خودم بخرم از رستوران بعد باهاش برم بیرون؟ میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️ دیروز | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8801 وا بگو شرط بستیم دیگ من باید غذا بخرم این بچه بازیا چیه🗿🗿یا تو میتونی بستنی بخری اون غذا رو حساب کنه دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
کاربری_جدید_نیستم عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2616 اگه دوستش داری و عاشقانه میخوای بپز براش ، برید یه جایی پارکی چیزی با هم بخورید خوش بگذره بهتون 🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑
turkkk مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 9283 وا بگو شرط بستیم دیگ من باید غذا بخرم این بچه بازیا چیه🗿🗿یا تو میتونی بستنی بخری اون غذا رو حساب ک ... تا الان نذاشته ۱قرون خرج کنم باهم شرط بستیم الانم میگ نه تو خرج نکن تو رابطه وطیفه پسره اردبیلم گلم بستنی بخوریم باید بمیریم😂😂😂😂 میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️
turkkk مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 9283 اگه دوستش داری و عاشقانه میخوای بپز براش ، برید یه جایی پارکی چیزی با هم بخورید خوش بگذره بهتون مرسی از پیشنهادت عزیزمفداتشم میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️
turkkk مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 9283 خودت بپز ممنون بابت پیشنهاد میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 8801 تا الان نذاشته ۱قرون خرج کنم باهم شرط بستیم الانم میگ نه تو خرج نکن تو رابطه وطیفه پسره اردبیلم گلم ... ای وایی😂😂خب بگو شرط بستنت دیگه چی بود😂💔خوبع عزیزمممبمونید برای هم:)✨ دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨
turkkk مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 9283 ای وایی😂😂خب بگو شرط بستنت دیگه چی بود😂💔خوبع عزیزمممبمونید برای هم:)✨ همون دیگه نمونه آبانی مودی😂😂فداتشم قشنگم میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️