2777
2789
عنوان

کمک به ازدواج

46 بازدید | 4 پست

سلام

من 23 سالمه و اصالت افقانستانی هستیم ولی متولد ایران هستم و همینجا بودیم

با یه دختر خانمی دوست بودم و کم کم رابطمون عمیقتر شد بعد از یه مدت خانواده دختر متوجه میشن و با دختر رفتار بدی داشتند جوری کتک زدن که دختر متاسفانه از خونه میاد بیرون بعد از گذشت 24 ساعت که پیش من بود و تصمیم گرفتیم دوباره اون دختر برگرده پیش خانواده و بعدش کم کم صحبت کنند تا ما بیایم خواستگاریش

حالا یه چند روزی گذشته خانواده دختر دنبال من هستند و اون دختر گهگاهی محدود میتونه باهام ارتباط برقرار کنه و میگه بدجوری عصبانی هستند !

سوال من اینه آیا بنظرتون چیکار کنم ؟ چم که خانواده دختر هم افقانستانی هستند و قبلا اون دختر ازدواج کرده بود به دلایلی طلاق گرفته

حالا اگه بخوام بریم خواستگاری چی میشه بنظرتون ؟

از طرفی دختر خودش ۲۲ ساله هست و جهیزیه داره حتی گفته هیچی از من نمیخاد فقط یه خونه و کار درست همین مهمترین چیز اینه که کنار هم باشیم

من میخام از راه درست جلو بریم نه اشتباه ولی وقتی که پدرش راضی نیست و همین الان انقد عصبانی هستند من چیکار کنم ؟

خدایی سوال های الکی نپرسید و ممنون میشم درست راهنمایی کنید

و یه سوال دیگه اینکه چم که از قبل ازدواج کرده بود آیا دوباره من باید چیزی بدم جدا از خونه و جهیزیه ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما برید سراغ بزرگ فامیلشون ازشون خواهش کنید ک اجازه بدن ...فقط نگید با دختره دوست هستی اینا ابروشو نبر ..بگو دیدم ازش خوشم اومده ولی پدرش اجازه خواستگاری نمیده .....انشالله خدا کمکت میکنه ..ن لازم نکرده چیزی بدی ....بعدشم مونده ب رسم روسمات شما

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

شما برید سراغ بزرگ فامیلشون ازشون خواهش کنید ک اجازه بدن ...فقط نگید با دختره دوست هستی اینا ابروشو ...

ممنون که نظر دادید والا داداش گلم ما نمیشناسیم فامیلشون رو ! از طرفی تازگیا بدتر دارند برای دختر سختگیری میکنند 😔