2777
2789

چی رو میگی

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

خاکبرسر تاپیک زده، قفل کرده

خب نکبت، بزار باز باشه، جوابا رو هم بگیر دیگه!

به ولله که حمام خون دیدم، عاشورا دیدم

تا عمر دارم. از جلو چشمام نمیرن 😭😭😭😭😭😭😭

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان دیره برای بروز فشار

همون ۲۲ بهمن باید این تاپیکو میزدی

مثل اون خره که جوک براش میگفتن فرداش میخندیده🤣🤣🤣🤣

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خب واضحه ک زاد و ولد تو ایران بخاطر مشکلات کم شده

البته بجز عده ای ک فقط پس میندازن مثلا عده ای هم با توان مالی بچه نمیارن یا ب یکی اکتفا میکنن

یکی افتخار میکنه ک تو خونه ۴۰ متری۱۰ تا بچه داره بزرگ میکنه ب فکر اینکه داره جهاد میکنه

خب واضحه ک زاد و ولد تو ایران بخاطر مشکلات کم شده البته بجز عده ای ک فقط پس میندازن مثلا عده ای هم ب ...

چرا نمیفهمم قضیه چیه

بحث نکن عزیزمن یه عهده نونشون تو نفهمیدنه☺️بچه که بودیم اسمونو عمو پررنگ صدا میکرد ولی الان اسم همون بچه هارو آقای مراد ویسی صدا میزنه🥀

تو اخرین سرشماری حدودا ۷۰.۸۰ ملیون نفر بودیم ما با همون پیش میریم

تو تصاویر ک واضحه ۹۰ درصد پیرا بودن

و اما چرا ما بجای ۹۰ درصد پیر و فقط ایپیزود های کوتاه از جوان های دهه ۷۰ و ۸۰

برعکسش رو نمییبینیم ؟

ن ک چون من مخالفم نرفتم ما و معترضم منم دوسالی حضور داشتم

بخاطر خاکم

و درسته اونجا بچه ها ساندیس اینا نمیدن

نمیتونم ی چیزایی رو بگم امااااااا

همون یکی دوسالم چیزی ک من دیدم ب زور ب ۳ ملیون میرسید اونم تو تهران شهر ب این بزرگی