pammmpammm مدیر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 159 پست سلام بچه ها من حس شیشمم بد نیس خصوصا در مورد شخصیت آدما حالا محض سرگرمی سوالی داشتین بپرسین و اینم بگم ادعا ندارم در مورد این موضوع 🥲😂 دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻 دیروز | 16:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 چیبگم والااامرسی بابت اینکه جواب دادی عزیزم برات حمد خوندم قوربونت برم مرسی ازت دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 س کی زنگ میزنه؟ازدواج دارم باهاش؟ زنگ میزنه به زودی به ازدواج فکر میکنه ن ب این زودی ولی دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
آینه14 عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 1379 زنگ میزنه به زودی به ازدواج فکر میکنه ن ب این زودی ولی برات ایت الکرسی میخونم، بنظرت چند وقته دیگه زنگ میزنه؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 برات ایت الکرسی میخونم، بنظرت چند وقته دیگه زنگ میزنه؟ مرسیی زود اگه منظورت هفته ماه سال این مدلیه به ماه نمیرسه زنگ میزنهولی جانم در مورد تایم دقیق ساعت روز اینا نمیشه دقیق نظر داد دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 میشه بگی حست به ش چیه ؟ دوستم داره؟ازدواج داریم اطلاعات بیشتر بده بهم کراشته؟ حسش بد نیس قوی هم نیس مثبته به چشمش کیوتی دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
آینه14 عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 1379 مرسیی زود اگه منظورت هفته ماه سال این مدلیه به ماه نمیرسه زنگ میزنهولی جانم در مورد تایم دقیق ساعت ر ... بنظرت من چیکار کنم؟خسته شدم از انتظار حست نسبت بمن چجوریه ؟چجور آدمیم ممنون که جواب میدی بازم برات دعا میکنم
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 بنظرت من چیکار کنم؟خسته شدم از انتظار حست نسبت بمن چجوریه ؟چجور آدمیم ممنون که جواب میدی بازم برات د ... این حس شیشم نیس ولی تجربس هیچ کار بی تفاوت باشید این برای همه صدق میکنه ب کار خودتون برسید و پیشرفت کنید همتون مطمئن باشید همه آدمایی که رفتن با پای خودشون میان دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
آذرم02 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1242 زنگ میزنه به زودی به ازدواج فکر میکنه ن ب این زودی ولی علیرضا به سحر برگشت داره ؟!
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 8749 اطلاعات بیشتر بده بهم کراشته؟ حسش بد نیس قوی هم نیس مثبته به چشمش کیوتی دوستیم مرسی گلم دوستم داره میدونم ازدواجمون کیه؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 علیرضا به سحر برگشت داره ؟! پسر خوبیه دوست داره فعلا یک گیری تو کارشه ولی میاد یا به عبارتی دوس داره بهت برگرده دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9174 پسر خوبیه دوست داره فعلا یک گیری تو کارشه ولی میاد یا به عبارتی دوس داره بهت برگرده عزیزم حسش چیه بهم ؟ کی پیام میده؟ 💚💚 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
آذرم02 عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1242 پسر خوبیه دوست داره فعلا یک گیری تو کارشه ولی میاد یا به عبارتی دوس داره بهت برگرده ازدواج داریم؟
pammmpammm مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 191 دوستیم مرسی گلم دوستم داره میدونم ازدواجمون کیه؟ عام احساس میکنه براتون زوده فعلا ازدواج دختری از دیار آرزو ها🥺💖 اگه میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید 🙏🏻