دختر_لوت مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 607 عنوان خاستگار 143 بازدید | 16 پست من دقیقا یک سال و دو ماه پیش با یک نفر آشنا شدم برای ازدواج اما هم میخواست بره خارج از کشور و هم با همدیگه اختلاف مذهبی داشتیم دیگه کنسل شد ولی من خیلی ازش خوشم اومده بود و به دلم نشسته بود الان بعد یک سال دوباره زنگ زدن این دفعه دیگه خارج رفتن کنسل شده ولی هنوزم اختلاف عقیدتی داریم الان دیگه نمیتونم به بقیه خاستگارام فکر کنم 🥲🥲🥲اعصابم خورده امروز | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 86064 نه باهاش کات کناختلاف عقیده هیچ وقت درست نمیشه 💍♥ i said yes
دختر_لوت مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 607 اختلاف عقیدتیتون در چه حد؟ جفتمون مذهبی بودیم ولی اون کلا با نظام و رهبری مشکل داشت و من برعکس
برفینمممم عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 232 در چه حده اگر بقیه چیزاش درسته عقذیت رو شبیهش کن بذار اوک شه
ام_حیدر عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 4680 جفتمون مذهبی بودیم ولی اون کلا با نظام و رهبری مشکل داشت و من برعکس با کسی ازدواج کنید که اختلاف عقیدتی نداشته باشید، بعد ها قطعا به مشکل میخورین رفقا برای خوشایند هیچ کس به جهنم نروید!..
jeran عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1077 اینکه دوباره اومده مشخصه ایشونم از شما خوشش اومده . اختلاف عقیدتی هم چیز ساده ای نیست هر چقدم نادیده اش بگیری اختلاف پیش میاد و اذیت میشی . اگه اختلاف کمه و قابل چشم پوشیه قبول کن وگرنه خودتو عذاب نده و فراموشش کن
برفینمممم عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 232 جفتمون مذهبی بودیم ولی اون کلا با نظام و رهبری مشکل داشت و من برعکس خب مام مذهبی ولی با این نظام آدم کش فسادگر و رهبرش مشکل داریم و بنظرم عقیده اون خیلی درسته
mahnazza عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 36 منم مثل تو ۲۵ سالمه اما بیشتر از یکساله که حتی یک خواستگار هم نداشتم 😐 بنظرت دلیلش چی میتونه باشه؟ هیچ عیب و ایرادی هم ندارم. هم ظاهرم خیلی خوبه هم شغل و تحصیلات عالی دارم. نمیدونم مشکل چیه خیلی ناراحتم
نازلیییی71 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 1664 جفتمون مذهبی بودیم ولی اون کلا با نظام و رهبری مشکل داشت و من برعکس من و همسرمم اختلاف عقیدتی داشتیم ولی نه زیادبحثی میشه یا اون کوتاه میاد یا منتاحالا مشکلی ایجاد نکرده برام این اختلاف فقط بعضی اوقات خیلی حرص میخورم 😂 مثلا همسرم طرفدار سس خرسی من نه از اینا خوشم میاد نه اونا باهم بحث میکنیم ولی تهش به خنده میرسه
نازلیییی71 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 1664 منم مثل تو ۲۵ سالمه اما بیشتر از یکساله که حتی یک خواستگار هم نداشتم 😐 بنظرت دلیلش چی میتونه باشه؟ ... ازدواج خیلی سخت شده همسر من دوستای مجرد زیاد داره همشون ارزوشونه ازدواج کنن ولی بخاطر شرایط اقتصادی میترسن جلو بیانبیشتر از 20 مورد دیدم که مشکلشون فقط همین
گوهرخانوم۹۳ عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 1875 اگه به دلته ازدواج کن زرنگ باشی میتونی شبیه خودت کنی اعتقاداتشو