2777
2789
عنوان

استادم

132 بازدید | 8 پست

من ۲ساله که با پارتنرم که استادم بوده دوستم تو این دوسال شده من چتد بار بهش تهمت زدم و چند بارم توهین کردم ولی هردفعه ناراحت شده فاصله گرفته ولی بازم اومده تو رابطه

من و اون قرار گذاشته بودیم که بچه های دانشگاه چیزی متوجه نشن چون نمیخواستیم پشتمون حرف و حدیث باشه ولی من رفتم به یکی از شاگرداش گفتم که باهمیم اونم خب ناراحت شد حتی هی سرزنشم کرد یه مدتم فاصله گرفت بعد روز اول پیامایی که میداد پاک میکرد ولی الان نه حتی ویسم میفرسته ولی بازم که خواستم ببینمش گفت باشه هماهنگی میکنم همو میبینیم

به نظرتون دلیل کاراش برای چیه؟بااینکه میدونه اون دختره میره به همه میگه چرا بازم خواست با من قرار بذاره؟

روز اول چرا پیامارو پاک میکرد ولی الان نه حتی ویسم فرستاد

اگه از آبروش ترس داشت چرا پس داره این کارارو میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم رفتارای شما اشتباهه تهمت کردن هاتون سو استفاده از شخصه انگاری و بازم اون شخص خیلی صبور ه ...

نمیشه یک طرفه قضاوت کرد ضمن اینکه خودش هم متوجه هست که درست نبودن

احساس میکنم رفتارای شما اشتباهه تهمت کردن هاتون سو استفاده از شخصه انگاری و بازم اون شخص خیلی صبور ه ...

این صبور بودن علتش چیه؟

بعد اگه دنبال این بود که آبروش نره چرا اینکارارو میکنه؟

توی یک رابطه با یک استاد که جایگاه بالاتر داره و مرجع قدرت هست خیلی امکان منیپولیت شدن و دستکاری روا ...

اخه من موندم دلیل کاراش چیه

از یه طرف پاک میکنه روز اول پیامارو بعد پاک نمیکنه حتی ویسم فرستاد

اخه من موندم دلیل کاراش چیهاز یه طرف پاک میکنه روز اول پیامارو بعد پاک نمیکنه حتی ویسم فرستاد

براش رابطه جدی تر شده

فقط همین رو میشه حدس زد چون به ما اطلاعات دیگه ای از نوع رابطه تون ندادی