2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میل به چی؟؟؟؟؟جارو ؟جوراب؟جواهرات؟جا نونی؟؟؟؟

جانوران دریایی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

تو هم سختهه؟

آره خب واسه همه سخته به هرحال😑😂

ولی خب کاریش نمیشه کرد دیگه🚶🏼♀️

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :))🥲 کاربری دست دو نفره🎀 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

تحمل میکنیم چاره ای نیست 😂

از هر راهی بخوای بهش دامن بزنی تو مجردی پر خطره😑

راهای مختلفی هست ولی یا روحت درگیر میشه یا جسمت پس تحمل میکنیم یعد من اینقد این مدت خستم حسی ندارم

کاربر شورت بنفشم

یکم تو اجتماع باش

دانشگاهی سرکاری

جشنی عروسی ای عزایی

به مامانتم بگو ارتباطشو با بقیه زیاد کنه الان یکی تاپیک زده بود هرهفته خواستگار دارم نگو مامانش میرفته میگفته دخترم درسش تموم شده مورد خوب باشه بررسی میکنه

نهایت نشد به یه معرفی کسی بسپار

یه خواستگار خوب برات اومد ازدواج کن .

بهترین و سالم ترین راه برطرف کردن نیاز جنسی ازدواجه .

حرف بقیه رو که میگن شوهر چیه متاهل شدیم بدبخت شدیم رو گوش نکن اگه انتخاب خوب داشته باشی خوشبختر هم میشی تو همه زندگیا یه سری اختلاف و چالشها و مسئولیت ها هست به معنای بد بودن نیست .

ازدواجم یه نیاز فطریه نمیشه هیجوره این نیاز به همسر و همدم و انس گرفتن باهاش و تشکیل خانواده رو سرکوب کرد