2777
2789
عنوان

گیسو کمند من 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 36 پست

من عاشق موی بلندم خیلی قشنگههه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا دخترت رو برات حفظ کنه من همیشه طرفدار حقوق کودک بودماما تاریخ اتقلاب هایی که در جهان میشد رو خون ...

هدفت چیه؟

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

به من گفت میان آتیش میزنن بچتو اینقدر ترسیدم گفتم شاید خودش تو اون آدماست دلش سوخته راهنماییم کرده

دور از جون خدا نکنه همه ازش شاکی ان واسش تایپک زدن موندم نی نی یار چرا قطع دسترسی اش نکرده

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

دور از جون خدا نکنه همه ازش شاکی ان واسش تایپک زدن موندم نی نی یار چرا قطع دسترسی اش نکرده

منو همه واسم گزارش زدن

خجالت نمیکشی

به سید حضرت فاطمه تهمت میزنی

الهی خدا ازت نگذره

من تنها اون چیزی که براساس جامعه شناسی داره پیش میاد رو دارم میگم

جامعه شناس ها همیشه یه قدم جلوتر از جامعه و رفتار جامعه رو پیش بینی میکنن

خدا نگذره از مردم آزار 🥲🥲

من مردم ازارم

تهمت میزنی؟

خداازت نگذره که به سادات تهمت میزنی

ببین من خواستم دلسوزانه راهنماییتکنم

بروهرکاری میخای بکنی بکن

عواقبش پای خودت

فقط حواست باشه زیان یه سری از کار ها در شرایط خطرناک به قیمت جون ادم تموم میشه

به من گفت میان آتیش میزنن بچتو اینقدر ترسیدم گفتم شاید خودش تو اون آدماست دلش سوخته راهنماییم کرده

ببین به این حرف این کاربره گوش نکن من بچه برادرم فلج مغزی شده اومده بچه برادر منو مسخره کرده

حالا اینکاربره رو شناختم

من تو یه تامیکی از سزارین دفاع کردم چون بچه داداشم بخاطر زایمان طببیعی فلج مغزی شد

اونوقت این ادم اومد به من پرخاش کرد که زایمان طببیعی خوبه

بچه برادرم هم مسخره کرد

که ایشالله خودش فلج مغزی شع که بچه مارو مسخره کروه

ما کلا خانوادتا از زایمان طببعی بدمون میاد دیگع بعد از بچه برادرم چشممون ترسیده

انوقت منم بد جوابشو دادم

انوقت اومده الان داره عقده هاشو خالی میکنه

بعدشم که این کاربر چندتا اکانت دیگه تو نب نی سایت داره خودش گفت که اگه تعلیقم کنن چند تا اکانت دیگه دارم

به حرفش گوش نکن خیلییی بدجنس که نوزاد ۴ ماهمون رو مسخره کرده بخاطر فلج مغزی

جیگرمون کبابه

الهی خودش فلج مغزی شه 😭😭

نه من توهیچ جا نیستم.من تاریخ انقلاب های مطالعه کردم

انقلاب فرانسه

انقلاب الجزایر انقلاب مخملی و...

کلا توعلوم سیاسی و علوم جامعه شناسی انقلاب این مسائل روباخودش داره

اما کلا داستان خاورمیانه از همه بدتره متاسقانه

تو فرانسه هم کشت و کشتار شد

اما نه به شدت خاورمیانه

البته این کتاب های محصل های این رشته تو دانشگاه میخونن

گزارش های رسمی سازمان ملل و اخبار رسمی همون کشور ها هست میتونی سرچ کنی

ببین یه چیزی بهت بگمخوشحالم که پیگیر منی یعتی اینقدر سوزوندمت که اومدی اینجا دروغ میگی 😂😂

هرچند از ادمی که درد نوزاد ۴ ماهه رو به تمسخر بگیره بیشتر از این انتظار نمیره