2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

58 بازدید | 14 پست

من شهریور امسال ثبت نام کردم دهم رشته انسانی. وتنها هدفم این بود که درس بخونم بتونم فرهنگیان قبول شم

اینم بگم من متاهلم و واقعا به سختی دارم درس میخونم یعنی شده ساعت ۴ صبح از خوابم بزنم، پاشم درس بخونم، و اینکه وارد ۱۸ شدم

حالا...

مدیر به من گفته بود که نصف کتاب های دهم رو توی دی و نصف دیگش رو توی خرداد قراره بدی

امتحان های دی رو خوندم رفتم دادم

ولی دیدم دیروز پیام داده که بیا برای انتخاب واحد

من فکر کردم قراره نصف کتاب های دهم رو باز بردارم

ولی دیدم گفت نه نصف کتاب هایی رو که نخوندی اونا رو ولش کن

تو خرداد پایه ۱۱ فارسی رو میری نهایی میدی

علوم و فنون ۲ ریاضی آمار ۳ تاریخ ۳ میای اینجا میدی

نخونیم مهم نیست فقط نهایی رو بخون که قراره بری جایی دیگه امتحان بدی

حالا سوال من اینه من قصدم اینکه بتونم کنکور بدم اگه همینطوری برم که اون مهم نیست نخون این مهم نیست نخون من حتی سوسکم نمیتونم بشم

بنظرتون کتاب های دهم رو ولش کنم؟

وفقط به صورت جدی از پایه ۱۱

وبعدش به صورت جدی از پایه ۱۲

وبعدش دهم رو بخونم؟؟

یا دهم رو اول تموم کنم

turk Giziam

اگه میخوای یه رتبه ی خوب قبول شی، امسال قید کنکورو بزن . سال بعد تمام تمرکزتو بذار روی کنکور. حالا یه سال دیر بری دانشگاه هیچی نمیشه. بجاش رشته و دانشگاه خوبی قبول میشی. من اگ همسنت بودم خودم اینکارو میکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میخوای یه رتبه ی خوب قبول شی، امسال قید کنکورو بزن . سال بعد تمام تمرکزتو بذار روی کنکور. حالا ی ...

ببین من میگم از فردا بشینم کتاب های یازدهم رو بخونم تا اردیبهشت تموم کنم (هر روز ۳ درس از یک کتاب) و مفهومی بخونم

بعد از اردیبهشت تا تیر کتاب های ۱۲

مرداد و شهریور هم کتاب های دهم

از مهر هم بشینم بخونم تا اردیبهشت برای کنکور

بنظرت خوبه؟

turk Giziam

برای بزرگسالان همینطوره شما سریع تمام کن بعد بشین برای کنکور بخون یابروکلاس کنکور

ببین من میگم از فردا بشینم کتاب های یازدهم رو بخونم تا اردیبهشت تموم کنم (هر روز ۳ درس از یک کتاب) و مفهومی بخونم

بعد از اردیبهشت تا تیر کتاب های ۱۲

مرداد و شهریور هم کتاب های دهم

از مهر هم بشینم بخونم تا اردیبهشت برای کنکور

بنظرت خوبه؟

turk Giziam

عزیزم درمورد مدرسه بزرگسالان اطلاعی ندارمیعنی امسال میخای کنکور بدی؟

ببین رفتم امروز مدرسه ولی اونقدر مدیر جدی بود که استرس بهم وارد شد هرچی که میخواستم بپرسم یادم رفت

امسال نه فکر کنم قراره اردیبهشت ۴۰۶ کنکور بدم

اومدم بهش پیام هم دادم ولی جواب نداد

turk Giziam

ببین من میگم از فردا بشینم کتاب های یازدهم رو بخونم تا اردیبهشت تموم کنم (هر روز ۳ درس از یک کتاب) و ...

اره اگه تونستی از مهر حتما بخون. ساعت درسیتو کمکم زیاد کن. برای کنکور خوندن فرق داره با برای امتحان خوندن. سعی کن تست زیاد بزنی. فقط خوندن خالی کافی نیست

ببین رفتم امروز مدرسه ولی اونقدر مدیر جدی بود که استرس بهم وارد شد هرچی که میخواستم بپرسم یادم رفتام ...

پس فعلا دهمو اوکی کن

اخه دیپلم ناقص فکر نکنم بشه دانشگاه رفت اما خودتم بپرس

اینجا پره تاریکیه ؛ می سوزی هی نسل به نسل👺💔

راستش من خودم سال ۴۰۶ میخوام کنکور بدم الان دانشجوام بعد درسم بازکنکور میدم الان دقیق نمیدونم کدوم د ...

من رفتم نگاه کردم عربی فارسی زبان هم هست

ولی مدیر به من فارسی گفته بود😐

turk Giziam