fm72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 354 عنوان مادرا کمک 93 بازدید | 17 پست مامانا کی بارداریش پر استرس بوده؟؟من خیلی اوایل یهویی ترسیدم و زیر دلم تیر میکشیدمیترسم باعث شکاف لب یا کام بشه؟کسی بوده کلی استرس داشته باشع اوایل ولی نی نیش خوب باشه؟؟ 1397/03/02 | 09:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرسانانفس عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 8780 مگه استرس باعث شکاف لب میشه؟؟؟نشنیده بودم،من کل بارداریم تواسترس بودم ارامش ازم پرکشید هنوزم همونجوریم با این ک دخترم یکسالشه،نمیدونم چرا انقد عصبی و بیقرارم ❤❤❤
مامان،تنها عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1325 استرس اونجوری تاثیر نمیزاره رویه بچه.رویه اعصاب و اخلاقیاتش تاثیر میزاره پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
fm72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 354 مگه استرس باعث شکاف لب میشه؟؟؟نشنیده بودم،من کل بارداریم تواسترس بودم ارامش ازم پرکشید هنوزم همونجور ... منم اینجوریم بخدادست خودمم نیستوی همه چی استرس دارمشما استرس داشتی یا ترسیدی زیاد؟
fm72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 354 استرس اونجوری تاثیر نمیزاره رویه بچه.رویه اعصاب و اخلاقیاتش تاثیر میزاره وای من میترسم بخدا
مامان،تنها عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1325 وای من میترسم بخدا از چی میترسی عزیزم.استرس نداشته باش.اروم باش.به بچت فکر کن.به یاد روزایه قشنگی که باهم میتونین داشته باشین پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
fm72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 354 از چی میترسی عزیزم.استرس نداشته باش.اروم باش.به بچت فکر کن.به یاد روزایه قشنگی که باهم میتونین داشته ... الان ریلکسم آبجیاون اوایل خیلی ترسیدمنگرانیم اینه اون ترسا مشکل ایجاد کنه
مامان،تنها عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1325 من دقیقا موقع حاملگیم شغله شوهرم طوری شد که یه ماه نبود 3 یا 4 روز بود من خیلی تنها شدم و این باعث ترسه من میشد مثلا از رعد و برق خیلی میترسیدم پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
مامان،تنها عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1325 الان ریلکسم آبجی اون اوایل خیلی ترسیدم نگرانیم اینه اون ترسا مشکل ایجاد کنه میشه بگی مثلا از چی؟؟ میخوام با خودم مقایسه کنم پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
fm72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 354 میشه بگی مثلا از چی؟؟ میخوام با خودم مقایسه کنم داخل شهر یا جاده ها یه ماشین میپیچید جلومون منم درجا زیر دلم تیر میکشید...یا سوسک دیدم و بازم اونجوری میشدم و مث اینا
fm72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 354 من دقیقا موقع حاملگیم شغله شوهرم طوری شد که یه ماه نبود 3 یا 4 روز بود من خیلی تنها شدم و این باعث ت ... توهم زیر دلت یه جوری میشد؟
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105525 ترس ربطی به شکاف نداره... گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مامان،تنها عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1325 توهم زیر دلت یه جوری میشد؟ نیادم نمیاد.فکر نکنم.نگران نباش ببین اگه قسمت هرچی باشه همون و خدا سر راهه ادم میزاره خیلی مسائل هم دلیلش میشه.انشالله مهم نیست پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
fm72 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 354 نیادم نمیاد.فکر نکنم.نگران نباش ببین اگه قسمت هرچی باشه همون و خدا سر راهه ادم میزاره خیلی مسائل هم ... به امید خودشخیلی نگران شدم