2777
2789
عنوان

مادرا کمک

93 بازدید | 17 پست

مامانا کی بارداریش پر استرس بوده؟؟

من خیلی اوایل یهویی ترسیدم و زیر دلم تیر میکشید

میترسم باعث شکاف لب یا کام بشه؟

کسی بوده کلی استرس داشته باشع اوایل ولی نی نیش خوب باشه؟؟

استرس اونجوری تاثیر نمیزاره رویه بچه.رویه اعصاب و اخلاقیاتش تاثیر میزاره

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه استرس باعث شکاف لب میشه؟؟؟نشنیده بودم،من کل بارداریم تواسترس بودم ارامش ازم پرکشید هنوزم همونجور ...

منم  اینجوریم بخدا

دست خودمم نیس

توی همه چی استرس دارم

شما استرس داشتی یا ترسیدی زیاد؟

وای من میترسم بخدا 

از چی میترسی عزیزم.استرس نداشته باش.اروم باش.به بچت فکر کن.به یاد روزایه قشنگی که باهم میتونین داشته باشین

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
از چی میترسی عزیزم.استرس نداشته باش.اروم باش.به بچت فکر کن.به یاد روزایه قشنگی که باهم میتونین داشته ...

الان ریلکسم آبجی

اون اوایل خیلی ترسیدم

نگرانیم اینه اون ترسا مشکل ایجاد کنه

من دقیقا موقع حاملگیم شغله شوهرم طوری شد که یه ماه نبود 3 یا 4 روز بود من خیلی تنها شدم و این باعث ترسه من میشد مثلا از رعد و برق خیلی میترسیدم

الان ریلکسم آبجی اون اوایل خیلی ترسیدم نگرانیم اینه اون ترسا مشکل ایجاد کنه

میشه بگی مثلا از چی؟؟ میخوام با خودم مقایسه کنم

میشه بگی مثلا از چی؟؟ میخوام با خودم مقایسه کنم

داخل شهر یا جاده ها یه ماشین میپیچید جلومون منم درجا زیر دلم تیر میکشید...

یا سوسک دیدم و بازم اونجوری میشدم و  مث اینا

توهم زیر دلت یه جوری میشد؟

نیادم نمیاد.فکر نکنم.نگران نباش ببین اگه قسمت هرچی باشه همون و خدا سر راهه ادم میزاره خیلی مسائل هم دلیلش میشه.انشالله مهم نیست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز