2777
2789
نمیدونم این دوره خوبه یا نه ولی بله اگه دستت کنده منبعت باشه تستای کنکورای سال های اخیر ولی اگه تو ا ...

اها باشه

برنامم اينه زيست و شيمى رو كامل بخونم زياضى با فينيتو كرمى بخونم و عمومى ها كامل ببندم زمين هم با همدانى خوبه؟

ولى از مثبت نشدن يازدهم ميترسم اگه مثبت نشد ترميم كنم بنطر شما؟(نمراتم رنج ١٠ تا ١٥ سال ١٤٠٣)

اها باشهبرنامم اينه زيست و شيمى رو كامل بخونم زياضى با فينيتو كرمى بخونم و عمومى ها كامل ببندم زمين ...

شیمی رو اگه صفری کامل نمیتونی برسونی

سعی کن دهن رو کامل

یازدهم رو فصل یکشو کامل

دوازدهم هم دو سه چهارسو حتما کامل بخونی

زیست رو تمام تلاشنو بکن به یه جایی برسونیش

ریاضی هم اگه صفری یه سری مباحث رو انتخاب کن نه همشو و سعی کن اگه میتونی خود خوان ببری جلو ببر چون فیلم زمان گیره تو این بازه

چند تا درس فک کنم حذف شده ترمیم زدنش و باید همه رو ترمیم بزنی اره؟

نمیدونم اینو حقیقتا باید با خانواده و مشاورت تصمیم بگیرین

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز شروع نشده من مثل خودت امسال میخوام کنکور بدم فیزیک من با تدریس میرحسینی مچمچقدرشونو خوندی ؟

تازه شروع كردم زيست حدود سه فصل

منظور از اوكى بودنه اين بود منابعشو ميدونم چى بخونم😂🤦🏻♀️

تازه شروع كردم زيست حدود سه فصلمنظور از اوكى بودنه اين بود منابعشو ميدونم چى بخونم😂🤦🏻♀️

اها😂

من هرکیو میبینم امسال میخواد کنکور بده هی گیر میدم اونو خوندی اینو خوندی نمیدونم چراااا😂😂😒

شیمی پیشنهادتون برای حذف مباحث کدوماس؟یا فیزیک؟ریاضی هم اگه میشه بگید

شیمی دهم رو بخون حتما یک و دو دهم راحت و مهمن

یازدهم فصل یک رو حتما بخون و فصل سه به ساختار ها نگاه بنداز

دوازدهم یک رو حذف کن سخته

فیزیک رو هم گفتم

ریاضی پایه الگو و مجموعه توان گویا معادله راحته

تابع حتما خونده بشه

حد خونده بشه

مثلثات هم بنا به وقتت ببین میتونی بخونی یا نه

مشتق هم بخون

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
شیمی دهم رو بخون حتما یک و دو دهم راحت و مهمنیازدهم فصل یک رو حتما بخون و فصل سه به ساختار ها نگاه ب ...

ممنونم از وقتی که گذاشتید

من سال دوممه پارسال اصلا نخوندم این مدت خیلی ناامید شدم با اینکه مبحثایی رو هم خوندم اما شرایطم و وسواس بودنم خیلی داره اذیتم میکنه میتونم گاهی سوالی داشتم بپرسم ازتون ؟اگه واقعا میتونید

ممنونم از وقتی که گذاشتید من سال دوممه پارسال اصلا نخوندم این مدت خیلی ناامید شدم با اینکه مبحثایی ر ...

بله تگ کنین جواب میدم

سعی کن هوشمندانه مباحث رو انتخاب کنی و برنامه ریزی برای این زمان باقی مونده اگه ساعت مطالعه بالایی داشتی که هیچ اما اگه ساعت مطالعه پایینی داریم و انگیزه کافی نداریم برو حتما کتابخونه و از ساعت مطالعه کم برنامه بریز تا بررسی بالا