2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین کاری که باید انجام بدی کوتاه کردن مو هست

راهی به جز این نیست، موهایی که دو شاخه شدن رو که نمیتونی دوباره به هم بچسبونی

دومین کار اینه هر وقت از حمام اومدی به موهات ماسک مو بزنی یا روغن مو، به ساقه مو باید بزنی

اگرم تونستی از بالش و کلاه ساتن شبا استفاده کنی چه بهتر

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
@زیبایفالپ

موهاتو کوتاه کن

در حد ۳.۴ سانت

بعد حموم به ساقه موهات روغن ارگان یا نارگیل بزن

سشوار نکش بذار تو هوای آزاد خشک بشه

موخوره از خشکی مو به وجود میاد

حتما حتما حتما حتما حتما حتما موقع خواب موهاتو بباف

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

همیشه میبافم😭😭

نوک گیری کن

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

نهههه دلم نمیاد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

در حد ۳.۴ سانت زیاد نه که

موهات تا کجاست؟

تا کمرمه

😍