2777
2789
عنوان

کدوم پسر❓

117 بازدید | 25 پست

اولی : ۴ سال بزرگتره - حقوق خونده - با خانوادش ارتباطش خوب نیست - یه ۲۰۶ داره - اخلاقش بد نیست ولی یکم شکاکه - یه برادر داره . ظاهرش معمولیه ولی چند ساله همو میشناسیم و بهش حس بدی ندارم .

دومی : ۷ سال بزرگتره- معماری خونده - خانوادش عالین - یه سانتافه داره - اخلاقش عالیه و خیلی اروم و صبوره - ۲ تا خواهر داره . ظاهرش به دلم نمیشینه .

سومی : ۴ سال بزرگتره - مدیریت خونده - یه برادر کوچیک داره - یه پرشیا داره - کارواش دارن - ظاهرش معمولیه به دام نمیشینه - یکم عصبیه ولی در کل بد نیست. خانوادش خوبن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضی وقتا تاپیک اینجوری میبینم یه سوال ... خودشون میگن رابطه خوبی با خانواده ها ندارند؟ یا خودتون متوجه میشید

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اختلاف سنی زیاد نیست؟

نه خوبه ۷ سال

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ظاهرش بد نیست ولی به دلم نمیشینه ممکنه بعدا عوض شه نظرم؟

احتمال داره ولی موقعیتش از بقیه خیلی بهتره.ظاهر زیاد مهم نیست و به قول خودت احتمالن اگه بقیه چیزا خوب باشه چهره هم خوب میشه برات خود به خود