2777
2789
عنوان

تخم کتان

186 بازدید | 30 پست

میترسم بخورم کلیم پول دادم چیکار کنم میگن عوارض داره یسریا هم میگن واس چربی شکم خوبع

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾

من یکی گفت واسه یبوست عالیه ..ولی نخورم اصلا چطوری میشه خورد اینو

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلاااا سر خود نخور

من سرفه های شدید داشتم،ی مدت خوردم،سرفه ام درمان شدم اما هورمون های مردانه ام رو زیاد کرد،الان اصلا پریود نمیشم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

اصلاااا سر خود نخورمن سرفه های شدید داشتم،ی مدت خوردم،سرفه ام درمان شدم اما هورمون های مردانه ام رو ...

خواهر دوستمم نگو کیست تخمدان داره اونو خورده بود کیسته اندازه پرتقال رشد کرد رحمو تخمدانو تخلیه کردن

هیچ مشکلی نداره

فقط به اندازه مصرف آسیاب کنید .و بخاطر اینکه آهن بالایی داره زود اکسیده میشه

اگر هم همراه با ورزش باشه ، سریعتر عمل می کنه

بدنسازها روغنش رو به بدنشون ماساژ میدن

ya-zahra

خواهر دوستمم نگو کیست تخمدان داره اونو خورده بود کیسته اندازه پرتقال رشد کرد رحمو تخمدانو تخلیه کردن

من تنبلی تخمدان گرفتم

تخندانم پر از کیست ریز

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

چند سالتونه

۲۱

وای منو نترسونین😭

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾

اصلاااا سر خود نخورمن سرفه های شدید داشتم،ی مدت خوردم،سرفه ام درمان شدم اما هورمون های مردانه ام رو ...

مگه میشههه

هیچ مشکلی ندارهفقط به اندازه مصرف آسیاب کنید .و بخاطر اینکه آهن بالایی داره زود اکسیده میشهاگر هم هم ...

اسیاب که نه یکی گفت صب تا شب تو اب بنداز فیبرش بیاد بیرون بخور، یکیم گفت هفته ای یبار چیکار کنم17 سالمه

۲۱

کلا پریود نمیشی؟ مگه میشع

ببین اول کیست تخمدان نداری اونو بخوری بزرگتر میشه ها

فکر نکنم از کجا بفهمم