نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سرفه های شدید داشتم،ی مدت خوردم،سرفه ام درمان شدم اما هورمون های مردانه ام رو زیاد کرد،الان اصلا پریود نمیشم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
خواهر دوستمم نگو کیست تخمدان داره اونو خورده بود کیسته اندازه پرتقال رشد کرد رحمو تخمدانو تخلیه کردن
من تنبلی تخمدان گرفتم
تخندانم پر از کیست ریز
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
خواهر دوستمم نگو کیست تخمدان داره اونو خورده بود کیسته اندازه پرتقال رشد کرد رحمو تخمدانو تخلیه کردن
وای منو نترسونین😭
نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق امریکآ🩵، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀، ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️🩹، تیکه ای از کتابم﴾
اصلاااا سر خود نخورمن سرفه های شدید داشتم،ی مدت خوردم،سرفه ام درمان شدم اما هورمون های مردانه ام رو ...
مگه میشههه
هیچ مشکلی ندارهفقط به اندازه مصرف آسیاب کنید .و بخاطر اینکه آهن بالایی داره زود اکسیده میشهاگر هم هم ...
اسیاب که نه یکی گفت صب تا شب تو اب بنداز فیبرش بیاد بیرون بخور، یکیم گفت هفته ای یبار چیکار کنم17 سالمه
ببین اول کیست تخمدان نداری اونو بخوری بزرگتر میشه ها
فکر نکنم از کجا بفهمم