گل_پیچک_ مدیر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 عنوان غذا | مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 19 پست خانما من خیلی خوش غذام خیلی غذا میخورم صبح که بیدار میشم میرم سرکار تاشب چند وعده اونم زیاد میخورمولی مشکلم اینه که لاغرم من حداقل دوبشقاب غذارو برای ناهار شام میخورممیان وعده هم همینطور ولی نمیدونم چرا وزن اضافه نمیکنم اعصابم خورد شده دیگه یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂 دیروز | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aureliarae عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 450 نه اتفاقا خانوادگی همه توپرن ولی من برعکسم😂 اینجور نبودن مجردی مثل تو باشن بعد ازدواج توپر شن؟
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 اینجور نبودن مجردی مثل تو باشن بعد ازدواج توپر شن؟ نه یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 دیگه ندومبه🤣 خودمم نمیدونم😂😂ولی عيب نداره این چاق نشدن یه امتیازههرچی دلت میخواد میخوری ولی چاق نمیشی یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
aureliarae عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 450 خودمم نمیدونم😂😂 ولی عيب نداره این چاق نشدن یه امتیازه هرچی دلت میخواد میخوری ولی چاق نمیشی اره بابا کیفش ببر داری آرزو بقیه زندگی میکنی 😁