گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 عنوان غذا 86 بازدید | 19 پست خانما من خیلی خوش غذام خیلی غذا میخورم صبح که بیدار میشم میرم سرکار تاشب چند وعده اونم زیاد میخورمولی مشکلم اینه که لاغرم من حداقل دوبشقاب غذارو برای ناهار شام میخورممیان وعده هم همینطور ولی نمیدونم چرا وزن اضافه نمیکنم اعصابم خورد شده دیگه یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂 امروز | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aureliarae عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 426 برو دکتر تغذیه تیروئید و متابولیسم بدنت چک کنه طبق اونا بهت برنانه غذایی مختص خودت میده
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 منم وای دیدی چقدر بده درعوض یه دختر عمو دارم یه قاشقمیخوره فوری چاق میشهحالا من دوبرابر اون میخورم ولی هیچی یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
نازشید عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 4760 وای دیدی چقدر بده درعوض یه دختر عمو دارم یه قاشقمیخوره فوری چاق میشهحالا من دوبرابر اون میخورم ولی ه ... حال میده ک لایک نکن لطفا😬
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 حال میده ک نوچ یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 برو دکتر تغذیه تیروئید و متابولیسم بدنت چک کنه طبق اونا بهت برنانه غذایی مختص خودت میده خیلی وقت پیش رفتم همه چیزم اوکی بود هیچ مشکلی نداشتم😂😂 یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
جدی_میفرمایید عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1801 منم چاق نمیشم ولی زیادم نمیخورم اشتها ندارم قد و وزنت چنده ؟ ❎️❌️🔴در جوابم اسم کاربریمو نگو حتی به شوخی اصلا برام جالب نیست🔴
جدی_میفرمایید عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1801 خیلی وقت پیش رفتم همه چیزم اوکی بود هیچ مشکلی نداشتم😂😂 چیزیت نیست سوخت و سازت بدنت زیاده😂 ❎️❌️🔴در جوابم اسم کاربریمو نگو حتی به شوخی اصلا برام جالب نیست🔴
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 منم چاق نمیشم ولی زیادم نمیخورم اشتها ندارم قد و وزنت چنده ؟ قدم 170 وزنم 45 ولی توپر چون با شگاه میرممن خیلی غذا میخورم یعنی توی هر وعده ناهار شام دوبشقاب میخورم یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
aureliarae عضویت: 1404/11/13 تعداد پست: 426 خیلی وقت پیش رفتم همه چیزم اوکی بود هیچ مشکلی نداشتم😂😂 خب دیگه ژنتیکته 😁
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 چیزیت نیست سوخت و سازت بدنت زیاده😂 واییی دختر عمم دختر عموم میخورن سریع چاق میشن ولی انگاری من برعکسم😂 یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
جدی_میفرمایید عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1801 قدم 170 وزنم 45 ولی توپر چون با شگاه میرممن خیلی غذا میخورم یعنی توی هر وعده ناهار شام دوبشقاب میخور ... خیلی وزن کم داری دختر الان حداقل باید ۶۵ کیلو باشی واصلا امکان توپر بودن رو نداری حتی با باشگاه ❎️❌️🔴در جوابم اسم کاربریمو نگو حتی به شوخی اصلا برام جالب نیست🔴
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 خیلی وزن کم داری دختر الان حداقل باید ۶۵ کیلو باشی واصلا امکان توپر بودن رو نداری حتی با باشگاه عزیزم خیلی خیلی تو پر نیستم در حدی که به وزنم بیاد هستم نه زیادآره خیلی هم غذا میخورم اونم غذای خوب ولی باز هیچی اصلا چاق نمیشم یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂
گل_پیچک_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 1604 خب دیگه ژنتیکته 😁 نه اتفاقا خانوادگی همه توپرن ولی من برعکسم😂 یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂